Våre Favoritt Høstretter

Er det flere som har høstferie denne uken? Vi er for tiden i fineste Wien og utforsker den fine kulturen og nydelige maten. Denne gangen tar vi oss den aller første ferien, der vi kobler av og ikke poster eller lager noen nye oppskrifter, for første gang etter at vi startet Alt Asiatisk for over 2 år siden. Vi har pleid å jobbe selv på ferier slik at dere får nye oppskrifter her inne 3-5 ganger hver uke 🙂 Med tanke på vår 11 års jubileum, og det allerede ligger 500 oppskrifter hos oss, håper vi dere kan finne mye fristende likevel mens vi reiser 🙂 Her har vi forhåndsskrevet et innlegg med våre favoritt høstretter som kan være til inspirasjon for høsten og høstferien. Trykk på de blå titlene for å få opp oppskriftene 🙂

SPICY THAI CHICKEN CASHEW:

WONTON SUPPE:

KYLLING PANANG CURRY:

BEEF CHOW FUN:

MAPO TOFU:

PEKING SUPPE MED KYLLING:

TANTAMEN RAMEN:

HONNING GLASERT LAKS MED SITRON:

RØD CURRY MED BIFF:

VIETNAMESISK KARAMELLISERT KYLLING:

Ønsker alle en fin høstferie,
Klem TuTu

2 Comments

  1. Å, hvis du er i Wien bør du stikke innom Matcha Komachi, en liten japansk restaurant som serverer den beste miso-ramen. Nam nam 🥰

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*