To Uker Igjen Til Lanseringen; Flere Sneakpeek!

Tenk at nå er det bare TO UKER til lanseringen av kokeboka mi!! Tusen hjertelig takk til alle som har forhåndsbestilt og venter tålmodig på lanseringen 1.mars. Den kan fortsatt forhåndsbestilles på tilbud med signering om ønskelig HER slik at du kan være blant de første som får den signert 🙂

Om du ønsker å lese mer om boka, eller kapittel-inndelingen av oppsettet til boka, kan du sjekke den ut her.

Nedenfor deler jeg enda flere sneakpeek og noen ekslusive oppskrifter som jeg kun har spart til boka 🙂 Øverst ser dere forresten Mamma TuTu sin hjemmelaget pho, som er en av mine favoritter i kokeboka mi! Her vil du finne en stor variasjon av mange spennende retter fra Sørøst-Asia.

Matcha Latte:

Innbakt svinekjøtt i sursøt saus:

Tempura maki:

Ønsker alle dere en riktig fin dag, og tusen hjertelig takk igjen til all den fine støtten og tilbakemeldinger vi har fått den siste tiden 🙂

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*