Ukesmeny 3

God søndag alle sammen!

Det er flere som har etterspurt ukemenyer i det siste, så her kommer det en liten oppdatering til dere; ukemenyene kommer hovedsakelige sammen med eller blir tipset som en del av nyhetsbrevene mine når du abonnerer hos oss 🙂 1-4 ganger i måneden sender jeg deg nyheter, tips eller ukemenyer og du kan når som helst melde deg av.

Vi vil også takke til alle som har abonnert og gitt oss så fine tilbakemeldinger. Har du noen tips eller ønsker, er det bare å sende mail eller legge igjen en kommentar. For deg som ikke ønsker å abonnere, har jeg i dag laget en ny ukemeny, og du finner også flere her. Jeg skal også prøve å poste ukemenyer her i ny og ne dersom etterspørselen for det blir stor 🙂

Mandag: Tempura Maki:

Tirsdag: Kylling Adobo:

Onsdag: Thai Nudelsalat Med Biff Og Tamarind Saus

Torsdag: Pad Thai Med Scampi:

Fredag: Kinesisk Hoisin And:

Lørdag: Tom Yum Suppe:

Søndag: Sommerruller Med Flambert Laks:

Helgekos: Klementin Mochi:

Ønsker dere en riktig fin søndag og håper dere får litt inspirasjon til ukesmenyen!
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*