De Mest Populære Oppskriftene I 2019

God morgen fine dere!

Tenk at vi nærmer oss slutten av den fine juletiden og kan snart ønske 2020 velkommen. 2019 har vært et utrolig fint år for oss i Alt Asiatisk. Vi startet hele reisen i slutten av mars, og har gjennom de siste ni månedene rukket å både flytte bloggen til en selvstendig plattform, hatt spennende samarbeid og det viktigste av alt, blitt kjempegodt kjent med mange av dere herlige lesere.

Vi vil derfor si tusen hjertelig takk til alle dere som titter innom her hver dag, følger oss på Instagram og på Facebook. Alle de gode tilbakemeldingene vil vi ta med oss inn til 2020, og vi gleder oss masse til spennende prosjekter og kurs sammen med dere 🙂

Det er alltid gøy å se hva som blir populært hos dere, siden det ikke alltid stemmer overens med hva vi tror 🙂 Kinesiske take-away oppskrifter, og mochi har virkelig slått bra an! Her kommer de 8 mest populære oppskriftene i 2019:

Stekt Nudler Med Biff:

Innbakt Svinekjøtt I Sursøt Saus:

Klementin Mochi:

Tempura Futomaki Med Chilimajones:

Biff Chopsuey:

Lumpia – Verdens Enkleste Vårruller:

Innbakt Kylling I Appelsinsaus:

Mochi Ice Cream:

Med dette ønsker vi dere en strålende fin dag, og riktig Godt Nyttår 🙂
Ønsker du å få med deg koselig hverdags øyeblikk med oss, deler vi de på stories på Instagram,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*