Ukesmeny 40

God søndag alle sammen 🙂

Vi fortsetter med ukesmeny-søndag her på bloggen, selvom høstferien har startet for mange 🙂 Kanskje mange av dere er hjemme og nyter den fine høsten med familien? Da er det ekstra koselig å kunne lage deilige og smaksrike middager til seg selv og de man er glad i. Denne ukesmenyen består av mange spennende retter, som jeg håper dere har lyst til å inkludere på middagsbordet denne uken 🙂 

Mandag: Biff Teriyaki Grillspyd

Tirsdag: Asiatisk laksesalat med hjemmelaget sesamdressing

Onsdag: Aromatisk kylling med vårløkolje

Torsdag: Kinesisk biff og brokkoli

Fredag: Vietnamesiske sommerruller

Lørdag: Lumpia

Søndag: Adobo med kokosmelk

Ukens dessert: Pandan Vafler med kokos

Ønsker dere en riktig fin søndag, og riktig god høstferie til dere som har det 🙂 Jeg legger fortsatt ut oppskrifter som vanlig på bloggen, og håper dere vil titt innom! Minner om at det fortsatt er en feil med kommentarfeltet på bloggen, så send gjerne meg spørsmål på Instagram eller Facebook om dere lurer på noe 🙂
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*