Sommerfavoritter Hos Alt Asiatisk

God søndag finere dere 🙂

I dag gjør vi en litt annen vri av ukesmenyen. Hverdagen har begynt å komme tilbake for mange, og det er heller ikke lenge til høsten kommer innom igjen. Hos oss nyter vi både grill og andre sommerfavoritter så lenge været lar seg gjøre 🙂 Jeg har derfor satt sammen noen sommerfavoritter som har vært mye på spisebordet her hjemme, og håper dere får hentet litt inspirasjon 🙂

Sommerruller Med Laks Og Ponzusaus:

Thai Biff Og Mango Salat:

Japansk Sommer Udon:

Koransk Bossam:

Fargerike Sommerruller Med Spicy Peanøttsaus:

Vietnamesisk Risnudler Med Grillet Svinekjøtt:


Sashimi Salat med Hjemmelaget Ponzusaus:

Kongekrabbe Maki Med Chilimasjones:

Håper dere vil teste noen av mine sommerfavoritter 🙂 Ønsker dere fortsatt en riktig fin søndag videre. For øyeblikket har vi reist fra fine Split for vakre Dubrovnik! Skulle dere ønske å utforske byen med oss, følg gjerne med på instagram stories for de fineste øyeblikkene og hvor vi spiser 🙂
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*