Sticky Teriyaki Biff

På kun 20 minutter! Denne er vår nye hverdagsfavoritt, der du enkelt også kan bytte ut storfe med f.eks. kylling, laks, svin, tofu eller annet. Den sticky, glinsende og smakfulle sausen fra Saitaku sin teriyaki saus har lenge vært en essensiell saus hos oss. På travler hverdager redder den planleggingen. Nå går middagene enda raskere med nyheten Boil in bag pokeris som tar deg 17 min å koke risen. I dag serverte vi med frisk agurk og Poke ginger sticks for ekstra kick 🙂

Alle Saitaku sine produkter kan kjøpes på Meny og Coop butikker!

Ingredienser for 2 porsjoner

  • 300 g Entrecote av storfe

  • 25 g maisenna eller potetmel

  • 50 ml nøytral olje til steking

  • 1/2 flaske Saitaku teriyaki saus

  • 1 ss flytende honning (valgfritt)

  • 1 fedd hakket hvitløk

  • 1/2 ts pepper

  • ANNET
  • Saitaku Boil in bag Pokeris

  • Saitaku Poke ginger sticks

  • 1/2 agurk i skiver

  • Saitaku ristede sesamfrø

FREMGANGSMÅTE:

  1. Start med å tilberede Saitaku sin nye Pokeris etter anvisning på pakken.
  2. Del kjøttet i tynne skiver på 0,5 cm tykkelse. Vend inn med maisenna eller potetmel så alle biter blir godt dekket.
  3. Varm olje på middels høy varme i en panne og fres hvitløk til lys gyllen farge. Spre kjøttet godt utover pannen og la de steke først på den ene siden i noen minutter, før du snur om og steker til gyllen og nesten helt gjennomstekt på andre siden. Begge sidene skal ha en fin stekeskorpe.
  4. Tilsett en hel halv Saitaku teriyaki saus (75 ml), og evt. honning over kjøttet. Bland godt opp slik at sausen trekker seg inn i ca. 2-3 minutter.
  5. Vend inn hakket vårløk og ristede sesamfrø og server med ris og ingefær.

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*