Crispy Duck Med Friskt Tilbehør

Annonse Gigaboks

Hva med å bytte ut fredagstacoen med crispy-duck-fredag? 🙂 Visste du at denne populære retten, som vi selv ofte bestiller på restaurant, også enkelt kan lages både som hverdags-og helgekos? Med en kort ingrediensliste på alt du trenger fra Gigaboks, er ikke denne luksusmiddagen lenger vanskelig å lage!

Gigaboks har et bredt utvalg av spennende merkervarer og eksotisk mat. Som et storhandelskonsept, får du en god deal på både mat- og husholdningsvarer i store forpakninger, samtidig som de har et stort utvalg kvalitetsvarer i kategorier som hygiene, kjøkken, lek & fritid.

Vår favoritt må være deres restaurantutvalg fra frysedisken. Her finner du spennende asiatiske matvarer som gyoza, vårruller, edamame, kimchi, roasted duck og mer. Med et stort utvalg av sauser, asiatiske grønnsaker og tilbehør, er det enkelt å planlegge middager med handleturer herfra og gjøre gode kupp for magen og lommeboken 🙂

Ingredienser for 4 porsjoner

 • 1 pakke Beijing and

 • 1 krukke Peking duck sauce

 • 1 purreløk i strimler (kun den lyse delen)

 • 1/2-1 agurk i strimler

 • 1 mango i strimler

 • Kinesiske pannekaker etter ønskelig mengde

 • 300 g rødkål i tynne strimler

 • Chili crisp om ønskelig

FREMGANGSMÅTE:

 1. Tin anden og forvarm ovnen på 190 grader over og under varme. Legg skivene flate med skinnet opp på et kledd bakebrett. Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter til du får gyllent og sprøtt skinn.
 2. I mellomtiden kan du forberede grønnsakene og dampe kinesiske pannekaker. Her bruker jeg en bambusdamper som du også finner hos Gigaboks. Du kan dampe pannekakene i frossen eller tint tilstand i ca. 5-10 minutter til de er myke og gode.
 3. Når anden er klar, kan du dele opp i tynne skiver med kniv, eller bruke to gafler og rive kjøttet opp i mindre strimler.
 4. Smør på ønsket mengde peking duck saus på en pannekake, evt. litt chili crisp for ekstra spicy smak. Legg på litt agurk, purre, mango og crispy duck. Rull sammen og nyt 🙂

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*