Alt Asiatisk Kalender 2024

Det stemmer og flertallet gjettet riktig på Instagram! I hele år har jeg jobbet med å skrive en brukervennlig og inspirerende asiatisk mat-kalender til dere, sammen med Almanakk forlag før jeg går ut i mammapermisjon i oktober 🙂 Det føles dermed utrolig fint å endelig være i mål og kan dele denne nyheten!

Alt Asiatisk 2024, er en månedskalender hvor du får forslag på 8-10 oppskrifter hver måned gjennom en strekkode som fører deg direkte inn til månedssamlingene på bloggen her. Disse oppskriftene er inndelt slik at de passer godt med den aktuelle måneden, gi inspirasjon og gjøre middagsplanleggingen enklere. I tillegg innholder kalenderen også en egen guide og veiledning av mine mest brukte og essensielle smakstilsetninger! Enklere å lage asiatisk mat, blir det ikke 🙂

Forhåndssalget starter NÅ, og bestiller du før 5.oktober, vil du få 50 kr avslag og kalenderen for kun 249,- 🙂 Perfekt til deg som ønsker asiatisk matinspirasjon, planlegge middager, ryddig kalender eller vil gi bort til f.eks. julegave eller andre anledninger! BESTILL kalenderen her nå på maks rabatt før de slippes ut i butikkene! Den sendes fortløpende, så du slipper å vente til lanseringen.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*