Pad Thai Med Scampi

Annonse A-food & Thai Trade Center Copenhagen, DITP

Da er vi i gang med den 2.uken i Thai Food Month hos A-food butikkene. Denne lørdagen, 19.august vil dere få smaksprøver på den populære nudelretten Pad Thai. Dette er en tradisjonell nudelrett laget med brede risnudler, egg, proteiner (f.eks. scampi, kylling, tofu), bønnespirer, chive sammen med en helt nydelig søt, salt og syrlig tamarindsaus. Denne matfestivalen er i regi av Thai Trade Center, og i butikkene vil du finne mange gode “Thai SELECT” produkter som anbefales til oppskriftene, som f.eks. Pad Thai sausen fra Pantai.

Frem til den 18.august, vil du fremdeles få 10% rabatt på produkter brukt i cooking demoen for papaya salat og thai fiskekaker. Fra og med 19.august til 25.august, er det 10% rabatt på alle produkter brukt i cooking demo til pad thai førstkommende lørdag.

Thai Food Month:

  • Lørdag 12.august kl.12-16: papaya salat og thai fiskekaker
  • Lørdag 19.august kl.12-16: pad thai
  • Lørdag 26.august kl.12-16: panang curry

Håper dere vil komme innom butikkene i Oslo eller Porsgrunn for smake og handle disse herlige ingrediensene 🙂

Ingredienser for 4 porsjoner

FREMGANGSMÅTE

  1. Kok opp vann til det fosskoker og legg oppi rice sticks nudlene. Kok til al dente i ca. 3-4 min. Nudlene skal fremdeles være litt harde. Skyll med kaldt vann.
  2. Fres hakket hvitløk i 2 ss olje på middelshøy varme. Ha scampiene oppi med litr salt og pepper og stek i noen få minutter på hver side til de er gjennomstekt, og la dem hvile på en tallerken.
  3. På middels høy varme, steker du nudlene sammen med 2-3 ss olje. Tilsett sausen (smak til) og la den trekke inn i noen minutter på høy varme.
  4. Skyv nudlene bort i den ene halvdelen av pannen og tilsett 1 ss olje. Ha oppi eggene på den tomme siden av pannen. La dem steke i ca. 2–3 minutter til fast. Del eggene i mindre biter, før du blander alt sammen.
  5. Senk til middels varme. Ha oppi scampiene sammen med bønnespirer, gulrøtter og kinesisk gressløk. Bland godt i noen minutter og server med limebåter, chiliflak og hakkede peanøtter. Gjerne også ekstra bønnespirer og kinesisk vårløk om ønskelig.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*