Annonse A-food & Thai Trade Center Copenhagen, DITP
Perfekte hverdags og helgeretten som tar deg maks 20 minutter å lage! Med de enkleste ingrediensene som du kan variere med både proteiner, som svin, storfe, and, sjømat eller gode andre grønnsaker for hel vegetarisk versjon. Denne matfestivalen er i regi av Thai Trade Center, og A-food sine butikker i Oslo og Porsgrunn, vil du finne mange gode “Thai SELECT” produkter som anbefales til oppskriftene i deres store utvalg.
Frem til den fra og med lørdag og frem til 31.august, vil du få 10% rabatt på produkter brukt i cooking demoen på lørdag.
Thai Food Month:
- Lørdag 12.august kl.12-16: papaya salat og thai fiskekaker
- Lørdag 19.august kl.12-16: pad thai
- Lørdag 26.august kl.12-16: panang curry
Håper dere vil komme innom, smake og handle med herlige ingredienser 🙂
Ingredienser for 4 porsjoner
500 g lårfilet av økologisk kylling i 3×3 cm store biter
400 g kokosmelk
100 g vann
25-50 g hakket palmesukker / smak til med vanlig sukker
2 kaffir lime blader
1 paprika i deler
1 løk i skiver
1-2 ss fiskesaus
1 bunte thai basillikum
- TILBEHØR
Kokt ris for 4 porsjoner
Olje til steking
FREMGANGSMÅTE:
- Varm 2 ss olje i en kjele på medium høy varme. Tilsett 3 ss curry og freses ca. 1 minutt. Tilsett ca. 3/4 av kokosmelken og bland opp godt til den begynner å puttre.
- Legg oppi kyllingen sammen med kaffir lime blader, fiskesaus og palmesukker (bankes eller hakkes i mindre biter). Smak gjerne med 1 ss fiskesaus først, før du evt. tilsetter en til mot slutten om ønskelig. La det koke i 4-5 minutter til kyllingen blir gjennomkokt.
- Ha oppi grønnsaker og resterende kokosmelken. Kokes i ca. 3-4 min, vend inn thai basillikum for en søt og rund smak, til så er curryen klar. Serveres med ris.
Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu