Kylling Panang Curry

Annonse A-food & Thai Trade Center Copenhagen, DITP

Perfekte hverdags og helgeretten som tar deg maks 20 minutter å lage! Med de enkleste ingrediensene som du kan variere med både proteiner, som svin, storfe, and, sjømat eller gode andre grønnsaker for hel vegetarisk versjon. Denne matfestivalen er i regi av Thai Trade Center, og A-food sine butikker i Oslo og Porsgrunn, vil du finne mange gode “Thai SELECT” produkter som anbefales til oppskriftene i deres store utvalg.

Frem til den fra og med lørdag og frem til 31.august, vil du få 10% rabatt på produkter brukt i cooking demoen på lørdag.

Thai Food Month:

  • Lørdag 12.august kl.12-16: papaya salat og thai fiskekaker
  • Lørdag 19.august kl.12-16: pad thai
  • Lørdag 26.august kl.12-16: panang curry

Håper dere vil komme innom, smake og handle med herlige ingredienser 🙂

Ingredienser for 4 porsjoner

  • 500 g lårfilet av økologisk kylling i 3×3 cm store biter

  • 400 g kokosmelk

  • 100 g vann

  • 25-50 g hakket palmesukker / smak til med vanlig sukker

  • 2 kaffir lime blader

  • 1 paprika i deler

  • 1 løk i skiver

  • 3 ss Aroy- D Panang curry paste

  • 1-2 ss fiskesaus

  • 1 bunte thai basillikum

  • TILBEHØR
  • Kokt ris for 4 porsjoner

  • Olje til steking

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm 2 ss olje i en kjele på medium høy varme. Tilsett 3 ss curry og freses ca. 1 minutt. Tilsett ca. 3/4 av kokosmelken og bland opp godt til den begynner å puttre.
  2. Legg oppi kyllingen sammen med kaffir lime blader, fiskesaus og palmesukker (bankes eller hakkes i mindre biter). Smak gjerne med 1 ss fiskesaus først, før du evt. tilsetter en til mot slutten om ønskelig. La det koke i 4-5 minutter til kyllingen blir gjennomkokt.
  3. Ha oppi grønnsaker og resterende kokosmelken. Kokes i ca. 3-4 min, vend inn thai basillikum for en søt og rund smak, til så er curryen klar. Serveres med ris.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*