Seafood Chive Pancake

Også kalt Haemul panjeon! Denne herlige sjømat-pannekaken har super sprø skorpe og fylt med eksotiske ingredienser. De ulike konsistensene gjør denne retten så tilfredstillende å spise. Sammen med syltet løk som ble lagt ut i går, er dette bare en smakskombinasjon du må prøve! 

Ingredienser

  • RØRE
  • 250 g scampi

  • 250 g blekksprut

  • 150 g hvetemel

  • 75 g grovhakket garlic chive / vårløk

  • 25 g maisenna

  • 2 dl kaldt vann

  • 1 ss hvitløkspulver

  • 1 ss sesamolje

  • 1 ts sukker

  • 1/2 ts bakepulver

  • 1/4 ts salt

  • 1/4 ts pepper

  • SAUS
  • 4 ss vann

  • 3 ss soyasaus

  • 1 ss sukker

  • 1 ss eddik

  • 1 ts sesamolje

FREMGANGSMÅTE:

  1. Hakk opp scampi og blekksprut i små terninger. Bland sammen med garlic chive eller vårløk og resten av ingrediensene til pannekaken.
  2. Varm en panne med ca. 2 ss olje, gjerne en som er nonstick på middels høy varme. Her kan du velge å steke i små pannekaker eller hele som dekker din panne. Det viktigste er å ha et jevnt lag som ikke er for tykk.
  3. Stek i ca. 5 minutter på hver side, men pass godt på etter din panne og varme. Når du skal flippe en helpanne, er det fint å ha litt ekstra olje langs kanten.
  4. Serveres med dippen.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*