Crispy Chicken Bowl Med Teriyaki Sesam Dressing

Annonse Go-Tan

Smaksrik, crispy og fargerik risbolle med kylling, ris, frukt, grønnsaker, toppet med nydelig Teriyaki sesam dressing på en travel hverdag? Denne tar deg ikke mer enn 15 minutter å lage, og du kan variere så mange med diverse toppinger. Med Go-Tan sine nye dressinger, er denne bowlen også like god med thai style versjonen! Kan kjøpes på dagligvarer nå.

Ingredienser for 4 porsjoner

  • 600 g overlår av økologisk kylling

  • Ris for 4 porsjoner

  • 1 mango i skiver

  • 1 agurk i skiver

  • Tomater

  • Ristede sesamfrø

  • Salt og pepper

  • Go-Tan Teriyaki sesam dressing

FREMGANGSMÅTE:

  1. Fileter kyllingen og dryss på salt og pepper på begge sider. Varm en panne på middels høy varme. Når den er ordentlig varm, legger du filetene med kinnet ned først. Stek i 5-6 minutter til skinnet blir gyllenbrunt og sprøtt. Snu og stekes i ca. 3-4 minutter til. Legg kyllingen over på et fat og del i spisestore stykker.
  2. Ha ris i boller og topp med frukt, grønnsaker og kylling. Dryss rikelig med den nydelige Teriyaki sesam dressing og nyt varm.
,sesam,

TIPS:

  • Her kan du også bruker andre grønnsaker som edamame, gulrøtter, brokkoli og lignende.
  • Tofu, svin, storfe eller sjømat passer også godt til.
  • Nudler eller andre alternativer for ris er også fine til.

Ha en fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*