Melkeboller Med Sjokolade

Annonse Slikkepott.no

Flere som gleder seg til å baking og kos i påsken? Da må du legge til disse magiske japanske melkebollene i kalendere. For luftigere, saftigere og mykere boller er det vanskelig å finne 🙂 Disse er fylt og drysset med deilig Callebaut sjokoladekjerne med den beste kvaliteten fra Belgia. Akkurat NÅ, får du også hele 20% på ditt kjøp hos slikkepott.no – ved å legge inn kodeordet altasiatisk i handlekurven. Rabattkoden varer ut april og gjelder ikke PALS, Meteor, Ankarsrum og nedsatte varer 🙂

Callebaut sjokolade finnes i lys, hvit, mørk, karamell og jordbær smak, og jeg gleder meg masse til å teste ulike smaker med disse, som f.eks. i cookies eller cupcakes også. De er smakfulle i smak og enkel å temperere og smelte til bruk. Genialt at de finnes i ulike str. på 400 g, 1 kg og opptil 10 kg for oss bakeglade 🙂 Dere har har prøvd mine melkeboller tidligere vet at det lønner seg å bruke en liten kakeform for å få myke kanter og høye boller, og Wilton sin 22×33 cm er perfekt til dette.

Ingredienser for sjokoladeboller


FREMGANGSMÅTE:

PS! For step-by-step video, sjekk @alt_asiatisk høydepunkter på Instagram!

  1. For fremgangsmåte for hånd her, og med kjøkkenmaskin her.
  2. Når deigen er ferdig hevet, deler du i 12 like store emner. Fordel ca. 8 g med Callebaut sin lys sjokolade i hver emne. Brett sammen og trill til runde og fine boller.
  3. Dekk Wilton sin 22×33 cm store form med bakepapir. Legg bollene i formen og dekk med et kjøkkenhåndkle. Etterhev i ca. 30 minutter på fortsatt 50 grader i ovnen.
  4. Ta ut bretter og forvarm ovnen på 175 grader over og under varme. Dryss gjerne et tynt lag med maisenna over bollene før steking. Når ovnen er varm, steker du melkebollene i ca. 13-15 minutter.
  5. Ta ut bollene og avkjøles på rist i ca. 15 minutter. Smelt litt Callebaut sjokolade i ønsket smak, i enten mikrobølgeovn eller vannbad. Her brukte jeg lys og hvit sjokolade. Ha sjokoladene i to ulike sprøyteposer og dryss over. Da er det bare å nyte disse deilige melkebollene 🙂

Håper dere finner masse fint med 20% avslag hos slikkepott.no.

Ha en riktig fin påske og at disse faller i smak.
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*