Annonse – Santa Maria
Hva med en asiatisk inspirert taco som passer både til hverdag og helg?🤩 Med chili&lime scampi, mango salat, chilimajo smakfulle toppet over den smakfulle og freshe gulrot tortillaen. Denne lager du helt enkelt på maks 20 minutter og vil garantert gi deg en ny taco opplevelse av frisk, creamy og spicy!🌮
Ingredienser for 8 tacoer
- SCAMPI
500 g scampi uten skall
1 pk Santa Maria Chili & Lime Taco
2 ss olje
2 ss vann
1 fedd hakket hvitløk
- MANGO SALAT
2 hakket tomater
1 mango i terninger
1 avokado i terninger
1 fedd hakket hvitløk
1 bunte hakket koriander
1/2 hakket løk
1 ts soyasaus
1 ts sukker
Saften av 1/2-1 lime
Salt og pepper
- TILBEHØR
Santa Maria Tortilla Carrot/Beetroot
Chili mayo (5 ss majones med 2-3 ss Sriracha)
Chili ringer eller Santa Maria Chili Flakes
Ekstra limebåter
FREMGANGSMÅTE:
- Bland sammen salaten i en bolle og chilimajonesen i en annen. Sett begge kald.
- Varm en panne på middels høy varme med olje. Fres hvitløk til gyllen og ha oppi scampi. Stekes til stekeskorpe. Senk varmen til lav. Tilsett 1 pk med Santa Maria Chili&Lime Taco sammen med 2 ss vann. Steke til gjennomstekt i noen minutter.
- Varm totillaen enten i panne, ovn eller mikro til varme.
- Ha på mango salaten, topp med scampi og chilimajonesen. Dryss gjerne over med litt chili flakes, sesamfrø og hakket koriander. Smak til med lime for ekstra frisk smak.
Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu