2 Uker Til Lansering og Kapittelinndeling

Tenk at det bare er 2 uker igjen til selveste lanseringen av oppfølgeren til min første bestselgende kokebok, dere? 🙂 Tusen hjertelig takk for all responsen hittil, og spesielt rundt bildene av meg og mamma. Det betyr utrolig mye for oss å kunne ha disse minnene i kokeboka, som jeg gleder meg til å bla og vise fremtidige barn deres mamma og bestemor sammen💜

Nå som det nærmer seg lanseringen, er det FØRSTE MANN til mølla om du ønsker en signert versjon av den nyeste boka mi, med maks rabatt. Kanskje du kjenner noen matglade sjeler eller bare ønsker julegave med det lille ekstra i boks?🥳 Da kan du forhåndsbestille den her nå – kommer 23.september: https://www.ark.no/boker/Elisabeth-Le-Alt-asiatisk-2-9788203377648

HVORDAN SER BOKA UT?

Den største endringen av kapittelinndelingen denne gangen er tilskuddet “salater og grønnsaker”. Etter første boka, fikk vi mange fine og ærlige tilbakemeldinger av dere. Og en av tingene vi hørte mest, var hvor mye flere av dere ønsket et kapittel med ulike tilbehør man kunne bygge ut middagene med, og gjerne i form av noe grønt og enkelt å lage. Derfor er dette kapitlet blitt til, og vi håper på å kunne få til mer grønt på middagsbordet, og disse rettene kan fint lages flere av for å lage et storbord.

  1. De beste ingrediensene: her får du mine helt essensielle råvarer, tørrvarer og ingredienser som trengs til å lage oppskriftene. Med bilder, merker og beskrivelser som skal bidra som en hjelpende hånd når du skal ut å handle.
  2. Småretter: kylling satay, laks tataki, crispy duck, banh mi og vegetar vårruller
  3. Dumplings og bao: Hvitløks og chili wontons, crispy gyoza og char siu bao buns.
  4. Nudler og supper: pekingsuppe, stekt nudler og ramen.
  5. Risretter og gryter: Biff i karrisaus, kylling cashew og honningglasert laks med sitron.
  6. Salater og grønnsaker: woket pak choy, kimchi, nudelsalat.
  7. Søtt og godt: koreanske donuts, japansk rullerkake, thai iste.
  8. Sauser: her deler jeg mine topp 5 sauser som kan brukes til å gi asiatisk preg på middagen.

Portrett foto av Veslemøy Vråskar.

Håper dere har lyst til å støtte denne reisen videre,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*