1 Uke Til Lansering Og Forhåndsbestilling

Kun 1 uke igjen til lanseringen av min nyeste kokebok; Alt Asiatisk, enkelt raskt og godt 2🥳 Husk at du kan forhåndsbestille nå med maks rabatt og signatur nå, og er første mann til mølla her: https://www.ark.no/boker/Elisabeth-Le-Alt-asiatisk-2-9788203377648

Foto: Veslemøy Vråskar

Jeg gleder meg sånn til å vise mine fremtidige barn deres mamma og bestemor sammen i denne kokeboka. Disse minnene kommer vi til å leve lenge på, og er så takknemlig for at dere gjorde drømmen til en virkelighet for oss💜 Uten så mye støtte og mottakelse av den første boka mi, hadde vi aldri hatt muligheten til å skrive nr.2 så raskt etter. Jeg klyper meg selv i armen for å skjønne at jeg straks er forfatter av 2 kokebøker på kun 2 år, og vil derfor si tusen millioner takk igjen til alle dere som har gjort denne reisen så meningsfylt for alle oss🙏

Med lange netter, intens skriving og jobbing der vi har tatt til oss alle tilbakemeldinger fra dere fra første bok, har vi gjort denne boka enda mer brukervennlig for dere – med navn, merker og grundig guide over de mest essensielle ingredienser dere trenger for å lage oppskriftene, sammen med splitter nye oppskrifter, klassikere og storfavoritter👏 Håper dere blir fornøyde✨️Klem fra oss i Alt Asiatisk

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*