Hva med å lage en 15 minutters eggenudler med kremet peanøttsaus og 100% spicy planteprotein? Med @spiseklar sin planteprotein som kan både nytes varm eller rett fra pakken, kan du spare mye tid i hverdagen med mange enkle retter som stekt ris, wraps, salat, pasta og lignende. Denne har en god, spicy paprikasmak og er helt uten soya. Genialt til travle dager og er lett å like.
Ingredienser for 2 porsjoner
200 g Spiseklar planteprotein i spicy paprika
200 g tørkede eggnudler
Noen skiver lime
2 ss olje
1 fedd hakket hvitløk
1 hakket fersk chili
- PEANØTTSAUS
4 ss hoisinsaus
2 ss peanøttsmør
1 ss soyasaus
1 ss sesamolje
1 dl varmt vann
FREMGANGSMÅTE:
- Kok opp eggnudler til al dente. Sil ut skyll lett med vann og over til avrenning.
- Bland sammen alle ingrediensene til peanøttsausen i en bolle til du får en jevn blanding.
- Varm opp olje på middels høy varme og fres hvitløken og chili til gyllen. Tilsett Spiseklar planteprotein, nudler og saus.
- Senk varmen til middels og blandes godt i ca. 3-4 minutter til så er denne klar. Kan gjerne serveres med litt lime, hakket vårløk og sesamfrø om ønskelig.
Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu
Passer scampi til denne retten istedenfor planteprotein? 🙂 Eller evt bedre med kylling som erstatning?
Det tror jeg vil passe bra 🙂