Taro Latte

En lekker, frisk og creamy latte lagde på 3 minutter 🙂 Taro er en rotfrukt, der pulverformen pleier å brukes i ulike desserter og drikker som f.eks. bubble tea. I dag har jeg laget denne nydelige drikken som er fylt med deilige vanilje og hint av nøtte-aktig smak.

Nederst finner du gode tips og bilde av taro-pulver.

Ingredienser per glass

  • TARO
  • 2 ss taro pulver

  • 1 ss søt kondensert melk

  • 1 ss kokende vann

  • ANNET
  • 1,5-2 dl melk

  • Isbiter

FREMGANGSMÅTE:

  1. Bland sammen taro pulver, søt kondensert melk og kokende vann i en liten skål, til pulveret er oppløst.
  2. Topp et glass med isbiter (gjerne crushed for best marble effekt), og fyll opp med melk helt til den er 1-2 cm under kanten.
  3. Hell over med taro blandingen. Bland godt opp og nytes kald.
  4. PS! Tilpass melk mengden litt etter hvilken taro pulver du bruker og hvor søtt du foretrekker den, da noen pulver kan ha mer smak enn andre.

TIPS:

  • Jeg bruker dette taro pulveret som kan kjøpes fra diverse asiatiske matbutikker. Den «vibrant» og utrolig lilla i farger selv når du blander ut. Bruker du andre merker kan du gjerne smake til med kondensert melk og melk, da ulike typer varierer i smak.
  • Du kan gjerne bruke plantebaserte melk også, men velg gjerne noen som er mild i smaken for å ikke overskygge taro-smaken.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*