Taro Latte

En lekker, frisk og creamy latte lagde p√• 3 minutter ūüôā Taro er en rotfrukt, der pulverformen pleier √• brukes i ulike desserter og drikker som f.eks. bubble tea. I dag har jeg laget denne nydelige drikken som er fylt med deilige vanilje og hint av n√łtte-aktig smak.

Nederst finner du gode tips og bilde av taro-pulver.

Ingredienser per glass

  • TARO
  • 2 ss taro pulver

  • 1 ss s√łt kondensert melk

  • 1 ss kokende vann

  • ANNET
  • 1,5-2 dl melk

  • Isbiter

FREMGANGSM√ÖTE:

  1. Bland sammen taro pulver, s√łt kondensert melk og kokende vann i en liten sk√•l, til pulveret er oppl√łst.
  2. Topp et glass med isbiter (gjerne crushed for best marble effekt), og fyll opp med melk helt til den er 1-2 cm under kanten.
  3. Hell over med taro blandingen. Bland godt opp og nytes kald.
  4. PS! Tilpass melk mengden litt etter hvilken taro pulver du bruker og hvor s√łtt du foretrekker den, da noen pulver kan ha mer smak enn andre.

TIPS:

  • Jeg bruker dette taro pulveret som kan kj√łpes fra diverse asiatiske matbutikker. Den “vibrant” og utrolig lilla i farger selv n√•r du blander ut. Bruker du andre merker kan du gjerne smake til med kondensert melk og melk, da ulike typer varierer i smak.
  • Du kan gjerne bruke plantebaserte melk ogs√•, men velg gjerne noen som er mild i smaken for √• ikke overskygge taro-smaken.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*