Signerte Bøker Til Julegave

Først vil jeg bare si tusen hjertelig takk til alle dere som var så engasjerte for tilbudet av signerte bøker, og det tok ikke mer enn 1 uke før alle 50 bøkene ble bestilt opp 🙂 Dette var en utrolig hyggelig nyhet å få, og i helgen var jeg derfor tilbake for å signere et nytt begrensede antall av bøker, slik at dere som har etterspurt og som ikke rakk å bestille fra forrige runde, skal kunne sikre dere eksemplarene dere ønsker til jul 🙂 Tilbudet av signerte bøker gjelder kun så lenge bøkene rekker, og du finner den fortsatt på maks rabatt hos ARK.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE SIGNERT VERSJON AV BOKA MI (husk å krysse av) 🙂

En asiatisk kokebok fylt med Enkle, Raske og Gode oppskrifter! I boka vil jeg ta med deg med gjennom mine barndomsfavoritter som Pho og Wontons, fra mamma sin blå kokebok, i kombinasjon med smakfulle oppskrifter jeg har lært meg å lage etter fine reiseopplevelser. Du finner alt fra å koke ris i kjele, til populære retter som biff chopsuey, tempura maki og stekte nudler. Kort fortalt, mange nye og spennende retter, sammen med favorittene som vårruller, bao buns og et kapittel med nydelige søtsaker.

Her kommer tre punkter som har vært ekstra viktige for meg mens jeg har skrevet boka:

  • Fyldige innføringer med bilder og tekst av grunnleggende ingredienser, råvarer og tørrvarer. Dette kapittelet vil være en hjelpende hånd når du skal ut og handle til oppskriftene.
  • Grundige veiledninger med trinn for trinn oppskrifter, der jeg deler mine hemmeligheter og gode tips og triks.
  • Alle oppskriftene har vært testet flere ganger av oss her hjemme, og sørget for at alt er overkommelig når du skal bringe frem de gode smakene i ditt eget kjøkken.

Noen av oppskriftene som du finner i boka mi:

Ønsker dere en riktig fin helg,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*