Middagsretter På Maks 30 Min!

Sist jeg spurte om innspill til nye oppskrifter, var det mange av dere som ønsket flere innlegg med raske middager under 30 min. Denne har jeg delt et nyhetsbrev tidligere for de som er påmeldt, og er satt sammen av retter med ris, nudler, snacks, kjøtt, fisk, og alle kan selvfølgelig lages vegetar med andre proteiner som f.eks. tofu, sopp og ulike grønnsaker 🙂 Håper dere finner noe til helgens måltider eller neste ukes ukemeny.

PS! Trykk på den blå lenkene for oppskriftene.

Spicy Thai Chicken Cashew:

Mie Goreng:

Creamy Sashimi Med Rispapir Chips:

Spicy Thai Basil Chicken:

Curry Udon:

Thai Crispy Calamari:

Chili Garlic Chicken:

Thai Mango Salat Med Biff:

Håper dere finner noe som frister,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*