GIVEAWAY Cosori Airfryer!!

Annonse Cosori Norge – se nederst for bildet av airfryeren på en verdi til 4490,-.

KONKURRANSE AVSLUTTET; Bruk rabattkoden “Elisabeth15” for 15% rabatt på hele handlekurven og gratis frakt.

Kan du tro at jeg aldri har brukt airfryer før? Mamma TuTu har lenge mast om at jeg må få meg airfryer for å gjøre hverdagen enklere, og nå som jeg endelig har fått meg Cosori sin premium smart modell, skjønner jeg virkelig hvor mye tid jeg kunne ha spart i hverdagen! I helgen lagde jeg blant annet disse nydelige vårrullene, som fikk en herlig tilfredsstillende crunch og herlig smak med kun 15 min i airfryeren. Det beste av alt? Jeg slapp å bruke masse olje til frityrsteking, passe på under stekingen, og huset slapp all lukten. Helt genialt, og gleder meg til å teste flere retter med den. 

Cosori premium airfryer er best i test, vunnet Red Dot Design Award og ble da kåret til verdens fineste airfryer. Denne er også en smart-modell der du enkelt kan koble til telefonen, styre alle funksjoner og få beskjed når maten er ferdig. Her kan det også styres via stemmebruk med Google Home eller Alexa. Med touch skjerm og muligheten til å gjøre alle de fleste rettene til et sunnere alternativ, er Cosori airfryer perfekt for hverdagen.

Nå kan du også vinne en modell lik min med å gjøre følgende på min nyeste Instagram post:

OPPSKRIFT:

Jeg brukte disse vårrullene og stekte først 10 minutter på 200 grader, og deretter snudde om alle og stekte i ca. 5 minutter til. Den siste runden kan variere fra 5-10 minutter etter hvor tykke vårrullene er. Med Cosori Premium Smart følger også enkle og brukervennlige funksjoner som du ser på skjermen nedenfor.

Lykke til.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*