Tusen Takk!!!

Tenk at min aller første kokebok, der jeg deler mine barndomsminner, mammas oppskrifter og morfars kloke ord, skulle ende opp blant Norges mest solgte bøker i hele 9 uker?!?? Jeg føler meg ekstremt heldig og klyper meg ekstra i armen hver gang jeg får tilsendt bestselgerlisten. Jeg har ikke ord på hvor takknemlig jeg er med dere som den beste heiagjengen gjennom denne reisen?Samtidig vil jeg også takke de som har heiet på og støttet meg mest, under skriveprosessen på nesten et helt år. Her kommer det de aller viktigste ordene jeg skrev i boka mi, dedikert med takknemlighet til mine nærmeste, og de som ga meg muligheten til å skrive boka.

? Mine kjære besteforeldre, som passet mye på meg og lillebroren min da vi var små. Det var hos dere jeg lærte å bruke spisepinner, smakte min første kaffe, og opplevde stor kjærlighet i matlaging.
?Foreldrene mine, som lærte meg å verdsette god mat og gode reiseminner.
?Min gavmilde pappa, som alltid er på leting etter spennende råvarer for å kunne samle familien rundt middagsbordet.
? Mamma, mitt største forbilde: Din lidenskap, nøyaktighet og kjærlighet til mat har satt standarden, og er det jeg ser opp til hver dag.
? Lillebroren min og Tino, som har stått på sidelinjen og vært min største heiagjeng.
? Svigerinnen min, som har hatt rollen som uoffisiell manager, og alltid passer på at alt jeg gjør og leverer er on point.

På grunn av dere har denne reisen vært enklere å seile i tider med motvind. 

? Sist, men ikke minst, tusen takk til deg, min samboer og sjelevenn, Tuan. Takk for at du tok initiativ og la ut på denne reisen sammen med meg, uten noen garanti for hvor dette skulle føre oss. Tusen takk for alle de tusen gangene du tar oppvasken, rydder og gjør de tekniske oppgavene sånn at jeg fungerer i min kreative boble. Din uselviskhet, hjelpsomhet og evige tro på at jeg alltid kan yte mitt beste, er det som har gitt meg mest motivasjon og drivkraft.

Foto Veslemøy Vråskar.

Ønsker du boka mi, kan den bestilles her på maks rabatt, eller kjøpes hos bokhandlerne: https://www.ark.no/boker/Elisabeth-Le-Alt-asiatisk-9788203366000

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*