Alt Asiatisk 2 År

I dag er det 2 år siden Tuan trykket på publiseringsknappen for aller første gang!!? Vi er så heldige med å drive denne bloggen der vi kan dele vår store lidenskap med mange matglade sjeler. Tiden har derfor flydd uten at vi har rukket å tenke over det, og nå er bloggen vår allerede to år gammel!

Tenk at vi startet med kun 38 lesere det første døgnet, til at vi i fjor nådde ut til over 1 million visninger. Og nå etter 2 år med over 400 oppskrifter, en bestselger kokebok i hendene og over 20 000 følgere i våre kanaler, kan vi ikke si noe annet enn å uttrykke vår store takknemlighet overfor alle som har heiet og støttet oss. De mest oppmuntrende tilbakemeldingene har gjort det mulig for oss å holde på motivasjonen og være dedikerte i det vi gjør ?

Alt Asiatisk betyr mer for oss enn bare en matblogg. Her er stedet vi får lov til å være kreative, oppsøke nye smaker og teste spennende oppskrifter som kan skape fine opplevelser rundt middagsbordet. Utdrag fra boka vår;

Å lage mat har lenge vært en slags terapi for meg. Det er her jeg virkelig finner den magiske roen og kan utestenge alt annen støy når jeg bare trenger fokusere på smak, lukt, gram og desiliter.” Takket være dere, har jeg hatt muligheten til å gjøre dette i hele 2 år <3

Vi håper dere vil fortsette å følge med på reisen vår,
Stor klem fra Elisabeth og Tuan,
TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*