ALT ASIATISK KOKEBOK: Forhåndsbestilling

GLADNYHET: Først vil jeg bare bruke anledningen si tusen hjertelig takk for all den fine responsen vi har fått rundt bok-nyheten! Deres støtte og engasjement betyr mer enn vi kan beskrive, og vi får ikke takket nok for alle de fineste tilbakemeldingene vi har fått den siste tiden 🙂 Så med stor glede, kan vi endelig si at:

Dagen for forhåndsbestillingen endelig her, og som jeg har gleder meg til hver og en av dere får bladd i boka og testet oppskriftene! Boka ligger på ordinærpris til 399,- , men nå har dere muligheten til å få den for 349,- både med eller uten signering, for alle som har etterspurt dette 🙂 Alt Asiatisk blir også å få kjøpt hos bokhandelen fra 1.mars.
Trykk her for å forhåndsbestille din bok!

En asiatisk kokebok fylt med Enkle, Raske og Gode oppskrifter! I boka vil jeg ta med deg med gjennom mine barndomsfavoritter som Pho og Wontons, fra mamma sin blå kokebok, i kombinasjon med smakfulle oppskrifter jeg har lært meg å lage etter fine reiseopplevelser. Du finner alt fra å koke ris i kjele, til populære retter som biff chopsuey, tempura maki og stekte nudler. Kort fortalt, mange nye og spennende retter, sammen med favorittene som vårruller, bao buns og et kapittel med nydelige søtsaker.

Her kommer tre punkter som har vært ekstra viktige for meg mens jeg har skrevet boka:

  • Fyldige innføringer med bilder og tekst av grunnleggende ingredienser, råvarer og tørrvarer. Dette kapittelet vil være en hjelpende hånd når du skal ut og handle til oppskriftene.
  • Grundige veiledninger med trinn for trinn oppskrifter, der jeg deler mine hemmeligheter og gode tips og triks.
  • Alle oppskriftene har vært testet flere ganger av oss her hjemme, og sørget for at alt er overkommelig når du skal bringe frem de gode smakene i ditt eget kjøkken.

Her kommer det også en liten sneakpeak av hva som kommer i boka. Jeg kommer til å fortsette med å ta med dere på backstage fremover på Instagram, der det kommer flere bilder fra boka 🙂

Kylling Gongbao:

Che Thai – Vietnamesisk fruktcocktail med kokossaus:

Jeg håper min Alt Asiatisk kokebok vil bringe frem gode smaksopplevelser til dere, og gleder meg til å høre deres tilbakemeldinger 🙂

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*