Miso Nudelsuppe Med Sprøstekt Kylling

Annonse – Saitaku

Hva frister vel mer enn varme supper i dette kjølige været? I dag har jeg laget en nydelig og smakfull miso nudelsuppe med soba nudler og crispy marinert kylling. Med Miso suppen fra Saitaku, kan du enkelt og rask lage denne, uten mange ekstra ingredienser – som gjør den perfekt i en travel hverdag.

På Black Friday, har Oluf Lorentzen også 40% på hele utvalget på oluf.no, der du blant annet finner hele Saitaku sortimentet. Bruk rabatkoden; BLACK40 for å få med deg dette super tilbudet, kun fredag 27.november, mellom kl.00.01 – 23.59 🙂

Ingredients

 • KYLLING
 • 300 g kylling overlår

 • 1 ts Saitaku soyasaus

 • 1/4 ts salt

 • 1/4 ts pepper

 • 2 ss olje til steking

 • MISO SUPPE
 • 3 poser Saitaku miso soup (les tips)

 • 1 gulrot i skiver

 • 500 ml vann

 • 1 gulrot i skiver

 • 100 g spinat/ andre grønnsaker

 • ANNET
 • 150 g Saitaku soba nudler

 • Saitaku Ristede Sesamfrø

FREMGANGSMÅTE:
PS! For step-by-step video, sjekk @alt_asiatisk høydepunkter på Instagram!

 1. Start med å koke soba nudler etter anvist på pakken. Hell ut og skyldes godt i kaldt vann. Legg til avrenning.
 2. Fileter kyllingen og mariner med soyasaus, salt og pepper. Varm olje i en kjele på medium høy varme og stek kyllingen med skinnet ned først i ca. 4-5 minutter. Når skinnet er blitt gyllenbrun og sprø, snur du stykkene og stekes i ca. 4-5 minutter til. Legg kyllingen over på et fat.
 3. Tilsett 500 ml vann og miso paste i kjelen som vi tidligere stekte kyllingen på fortsatt medium høy varme. Du får med 4 poser i en pakke, og jeg bruker 3 pakker for å få to porsjoner til nudlene. Tilsett gulrøtter og gi suppen et ordentlig oppkok, og frem til gulrøttene er myke nok etter din egen smak.
 4. Legg oppi spinat eller andre grønnsaker, så er kraften klar. Legg soba nudler oppi to boller, del opp kyllingen i biter og opp det over nudelen. Hell over kraften sammen med gulrøtter og spinat. Da er det bare å nyte denne nydelige nudelsuppen med litt ristede sesamfrø over.

TIPS:

 • Dersom du ønsker enda mer kraft, kan du bruke opp alle fire miso posene i en pakke.
 • Denne kan også lages vegetar med tofu eller andre grønnsaker.
 • Du kan fint også bruke kyllingfilet eller andre proteiner.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*