God fredag og tusen, tusen takk til alle dere som har deltatt på Giveawayen min <3 Har du enda ikke gjort det har du fortsatt muligheten her 🙂

Denne velkjente koreanske spicy nudelen kjenner sikkert mange av dere til allerede! Man ser den mye under challenge på youtube, og vi bare elsker denne super sterke nudelen. Når jeg har lyst på ordentlig kosemat lager jeg en mildere versjon enn det som står på pakken, og får alltid utrolig mange DM hver gang jeg deler video/bilde på Instagram stories 🙂 Så her kan du se hvordan jeg lager den.
INGREDIENSER FOR 2-3 PORSJONER
2 pakker Samyang Spicy Noodles
8 dl vann
1 ss soyasaus
1 ss sesamolje
Fish cakes
Bok Choy
Enoki sopp
Ost
FREMGANGSMÅTE:



Start med å ha vann, fishcakes, soyasaus og de to spicy sausene som følger med i nudel pakkene oppi en stor stekepanne eller kjele. La det få et ordentlig oppkok på høy varme før du legger nudelen oppi.



Når nudelen begynner å løsne, legger du oppi sopp og bok choy. La det koke i noen minutter til, til nudelen er ferdig kokt. Disse nudlene skal være litt chewy i konsistensen 🙂 Ha til slutt oppi sesamolje og topp med ost og de to sesamfrø pakkene fra spicy nudelen.



Da er det bare å nyte denne varm 🙂 Merk at den fortsatt er veldig sterk selvom vi vanner sausen ut 🙂
- Nudelen, fish cakes, enoki sopp og bok choy kan kjøpes fra asiatiske matbutikker. Sistnevnte finner du også fra f.eks. Meny.
- Merk at denne finnes i mange versjoner, min er orginal og ikke den som er x2 sterk.
- Jeg pleier som regel å ha rice cake (tteokbokki) oppi de andre gangene jeg har lagt dette ut på Instagram. Det kan kjøpes fra asiatiske matbutkker.
- Jeg liker å ha oppi ost for at nudelen skal være mildere og mer creamy, du velger selv etter dine preferanser 🙂
Ønsker dere en riktig fin fredag, og kom gjerne innom i morgen for en super god brownies 🙂
Klem TuTu