Månedens Favoritt: Oktober

Tenk at det er november allerede dere! Denne ukens ukesmeny blir derfor litt annerledes, ettersom den nye spalten “månedens favoritt” overlapper denne 🙂 Oktober er alltid en av mine favoritt måneder i året. Jeg elsker den friske luften, de fargerike bladene og alle de koselige tingene man kan finne på om høsten 🙂

På bloggen har det også kommet mange retter som rask har klatret seg på favoritt-listen hos både dere og meg. Det er vanskelig å velge, men her kommer mine topp 5 favoritter, som jeg håper du vil få tid til å teste i november 🙂

Garlic Butter Shrimp:

Korean Potato Corn Dogs:

Dumplings Med Kjøtt Og Sopp Fyll:

Five Spice Hoisin Chicken:

Mini Scampi Vårruller:

For andre retter jeg har laget i oktober, sjekke samlingen her og tidligere ukesmenyer her 🙂

Ønsker dere en riktig fin søndag videre! Fra og med i morgen kommer det mange spennende retter som flere har etterspurt på bloggen, og jeg håper du vil titte innom 🙂 Har du lyst til å følge på små hverdagsglimt hos oss? – følg oss på Instagram her,
Klem TuTu

10
Kommenter

Legg inn en kommentar

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Britt Inger
Guest
Britt Inger

Hvordan damper du fisken? Ser ut som at du setter tallerkenen oppi en veldig stor kjele med rist i bunnen? Er det andre måter å gjøre det på hvis man ikke har så stor kjele? Jeg har sånn rist til å dampe grønnsaker på, men da vil kanskje fiske falle fra hverandre når den tas opp fra risten? 🤔

Liv Marit
Guest
Liv Marit

Får du kjøpt frosne bao i vanlig butikk? Eller må man gå i en asiatisk?

Charlotte
Guest
Charlotte

Har prøvd denne retten, helt Nyyydelig😍😋

Siri Ådalen
Guest
Siri Ådalen

Hei! Hvor mye olje bruker du til vårløksoljen?

Inger-Lise
Guest
Inger-Lise

Hei hva type eddik bruker du 😊