Månedens Favoritt: Oktober

Tenk at det er november allerede dere! Denne ukens ukesmeny blir derfor litt annerledes, ettersom den nye spalten “månedens favoritt” overlapper denne 🙂 Oktober er alltid en av mine favoritt måneder i året. Jeg elsker den friske luften, de fargerike bladene og alle de koselige tingene man kan finne på om høsten 🙂

På bloggen har det også kommet mange retter som rask har klatret seg på favoritt-listen hos både dere og meg. Det er vanskelig å velge, men her kommer mine topp 5 favoritter, som jeg håper du vil få tid til å teste i november 🙂

Garlic Butter Shrimp:

Korean Potato Corn Dogs:

Dumplings Med Kjøtt Og Sopp Fyll:

Five Spice Hoisin Chicken:

Mini Scampi Vårruller:

For andre retter jeg har laget i oktober, sjekke samlingen her og tidligere ukesmenyer her 🙂

Ønsker dere en riktig fin søndag videre! Fra og med i morgen kommer det mange spennende retter som flere har etterspurt på bloggen, og jeg håper du vil titte innom 🙂 Har du lyst til å følge på små hverdagsglimt hos oss? – følg oss på Instagram her,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*