Månedens Favoritt: Oktober

Tenk at det er november allerede dere! Denne ukens ukesmeny blir derfor litt annerledes, ettersom den nye spalten “månedens favoritt” overlapper denne 🙂 Oktober er alltid en av mine favoritt måneder i året. Jeg elsker den friske luften, de fargerike bladene og alle de koselige tingene man kan finne på om høsten 🙂

På bloggen har det også kommet mange retter som rask har klatret seg på favoritt-listen hos både dere og meg. Det er vanskelig å velge, men her kommer mine topp 5 favoritter, som jeg håper du vil få tid til å teste i november 🙂

Garlic Butter Shrimp:

Korean Potato Corn Dogs:

Dumplings Med Kjøtt Og Sopp Fyll:

Five Spice Hoisin Chicken:

Mini Scampi Vårruller:

For andre retter jeg har laget i oktober, sjekke samlingen her og tidligere ukesmenyer her 🙂

Ønsker dere en riktig fin søndag videre! Fra og med i morgen kommer det mange spennende retter som flere har etterspurt på bloggen, og jeg håper du vil titte innom 🙂 Har du lyst til å følge på små hverdagsglimt hos oss? – følg oss på Instagram her,
Klem TuTu

8
Kommenter

Legg inn en kommentar

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Fan!
Guest
Fan!

Hei! Helt fantastisk blogg!! Og jeg håper du skal ha matkurs! 🙂 jeg har et lite ønske, er det mulig å lage et innlegg der du viser hva slags ingredienser du bruker? Typ bilde av de forskjellige typene soyasaus, oystersaus osv? 🙂

Ingrid
Guest
Ingrid

(jeg får ikke svart deg direkte på kommentaren) Vi har testet biff chop suey, innbakt kylling i appelsinsaus, five spice hoisin chicken og spicy dumplings! Orange chicken og spicy dumplings har vi laget to ganger allerede 😀 så har vi laget mango sago to ganger (det var noe av det beste vi har smakt!), mochi ice-cream og mitarashi dango. Jeg har lagt ut story av maten (og tagget deg) to ganger, og har fått masse tilbakemelding! Gleder oss til å prøve mer!

Ingrid
Guest
Ingrid

Jeg må bare få sagt hvor utrolig glad jeg er for å ha funnet denne bloggen!! Jeg og samboeren min elsker asiatisk mat, men vi har hatt en oppfatning av at det er vanskelig å lage og vanskelig å finne/få tak i ingredienser.. vi fant profilen din på instagram og videre bloggen din for ca en uke siden, og har bare laget retter fra bloggen sin siden! Selvfølgelig med tilhørende desserter, også herfra.. alt vi har smakt sliter vi med å rangere siden alt har vært så utrolig godt! Vi gleder oss til å prøve enda flere av oppskriftene dine!… Read more »

Tone Hansen
Guest
Tone Hansen

Skal det bære ingefær også oppi? 😊