Månedens Favoritt: September

Heisann fine dere 🙂

Jeg får ofte spørsmål om mine favoritt retter, eller om jeg kan anbefale noen retter til store selskaper eller bare vanlige middager. Derfor tenkte jeg å starte en ny spalte her på bloggen, der jeg samler mine favoritt oppskrifter fra måneden som var. Håper det kan være nyttig for dere som har foreslått dette 🙂

Så her kommer mine favoritter fra september, som passer kjempegodt nå i dette høstværet!

Orange Chicken:

Pannestekt Triangle Dumplings:

Kinesiske Hoisin And:

Pandan Churros:

Mango Sago:

Flertallet av disse rettene finner du forresten step-by-step video av på min Instagram høydepunkter 🙂

Håper dere liker denne nye spalten! I morgen kommer det forresten kjempegod og populær sjømat oppskrift, håper dere vil titte innom 🙂
Klem TuTu

8
Kommenter

Legg inn en kommentar

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Fan!
Guest
Fan!

Hei! Helt fantastisk blogg!! Og jeg håper du skal ha matkurs! 🙂 jeg har et lite ønske, er det mulig å lage et innlegg der du viser hva slags ingredienser du bruker? Typ bilde av de forskjellige typene soyasaus, oystersaus osv? 🙂

Ingrid
Guest
Ingrid

(jeg får ikke svart deg direkte på kommentaren) Vi har testet biff chop suey, innbakt kylling i appelsinsaus, five spice hoisin chicken og spicy dumplings! Orange chicken og spicy dumplings har vi laget to ganger allerede 😀 så har vi laget mango sago to ganger (det var noe av det beste vi har smakt!), mochi ice-cream og mitarashi dango. Jeg har lagt ut story av maten (og tagget deg) to ganger, og har fått masse tilbakemelding! Gleder oss til å prøve mer!

Ingrid
Guest
Ingrid

Jeg må bare få sagt hvor utrolig glad jeg er for å ha funnet denne bloggen!! Jeg og samboeren min elsker asiatisk mat, men vi har hatt en oppfatning av at det er vanskelig å lage og vanskelig å finne/få tak i ingredienser.. vi fant profilen din på instagram og videre bloggen din for ca en uke siden, og har bare laget retter fra bloggen sin siden! Selvfølgelig med tilhørende desserter, også herfra.. alt vi har smakt sliter vi med å rangere siden alt har vært så utrolig godt! Vi gleder oss til å prøve enda flere av oppskriftene dine!… Read more »

Tone Hansen
Guest
Tone Hansen

Skal det bære ingefær også oppi? 😊