Månedens Favoritt: September

Heisann fine dere 🙂

Jeg får ofte spørsmål om mine favoritt retter, eller om jeg kan anbefale noen retter til store selskaper eller bare vanlige middager. Derfor tenkte jeg å starte en ny spalte her på bloggen, der jeg samler mine favoritt oppskrifter fra måneden som var. Håper det kan være nyttig for dere som har foreslått dette 🙂

Så her kommer mine favoritter fra september, som passer kjempegodt nå i dette høstværet!

Orange Chicken:

Pannestekt Triangle Dumplings:

Kinesiske Hoisin And:

Pandan Churros:

Mango Sago:

Flertallet av disse rettene finner du forresten step-by-step video av på min Instagram høydepunkter 🙂

Håper dere liker denne nye spalten! I morgen kommer det forresten kjempegod og populær sjømat oppskrift, håper dere vil titte innom 🙂
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*