God lørdag herlige dere 🙂
For noen dager siden klarte vi å ta med oss en feil vare fra butikken, og endte med vårrull ark i stedet for dumplings ark. Det ble derfor en søt overraskelse i huset, og det tror jeg flere ble glade for 🙂
Jeg har alltid lurt på hvordan det er å lage vårruller med banan som fyll, og svaret ble at dette var farlig godt! Håper dere vil teste denne enkle desserten i helgen!
INGREDIENSER FOR 4 PORSJONER
2 bananer
12 små vårrull ark
1 egg
Matolje til frityrsteking.
Karamellsaus
Kokos is
FREMGANGSMÅTE:
Start med å dele bananene på langs, også hver banan i tre like store biter. Du skal få 12 til sammen.
- Legg bananen midt på vårrull arket.
- Brett kanten som er nærmest deg opp og over bananen.
- Brett kantene innover mot hverandre, og pensle på litt egg på toppen.
- Rull hele veien til vårrullen er pakket inn.
Enkelt ikke sant? 🙂
Forvarm litt frityrolje på medium høy varme, og stek disse i ca. 10 minutter, eller til de blir gyllenbrune.
Legg de over på en rist eller på et fat med papir under når de er ferdig.
Disse passer perfekt sammen med kokos is/sorbet og litt karamell saus 🙂
TIPS:
- Jeg har brukt den minste størrelsen av vårrull ark, ettersom vi foretrekker et tynt lag. Ønsker du tykkere lag, kan du også kjøpe større ark og dele i to.
- Du kan også bruke større ark til å rulle hele biter i stedet for å dele i halv.
- Vårrull ark kan kjøpes fra vanlige dagligvare butikker.
- Vanilje is er også kjempe godt til. Häagen-Dazs anbefales.
For andre søtsaker, ta en tit her 🙂
Kom gjerne innom i morgen for en splitter ny ukesmeny,
Klem TuTu