!Avsluttet! 3000 Følgere Giveaway – Vinneren annonseres

Heisann fineste dere, og tusen takk for at dere har deltatt på konkurransen, og vist masse engasjement?

Jeg har nå trukket en tilfeldig heldig vinner fra alle kommentarene på Facebook! VINNEREN AV DETTE FINE SETTET ER: S. Christensen? Gratulerer så mye! Du har mottatt en melding på Instagram/Facebook!

_________________________________________________

God onsdag fine dere 🙂

Jeg vil starte med å takke alle dere som kommer innom bloggen min hver eneste dag, og følger meg på sosiale medier. Jeg setter kjempe stor pris på alle dere som har fulgt meg siden start, som har blitt med på veien og alle dere som nettopp har oppdaget den lille boblen min 🙂

I anledning av at jeg snart oppnår 3000 følgere på instagram (Ja, tenk 3000 følgere på kun fire mnd? 🙂 ), vil jeg dele ut denne fine gaven til en av dere 🙂 Jeg elsker dette settet og dets enkle og elegante design gjør at det enkelt kan skli inn hos et hvert kjøkken.

Du kan nå delta på denne giveawayen med verdi på 1 399,- og vinne et stilrent og elegant bestikksett, Odin, fra Modern House på 51 deler. Settet består av 12 gafler, 12 skjeer, 12 kniver, 12 teskjeer, 1 salat skje, 1 salat gaffel og 1 sausøse.

HVORDAN DELTA?

  1. Følg og lik meg på Facebook og Instagram (kun følge)
  2. Lik og kommenter “JA” i innlegget på Facebook her.
  3. En heldig vinner trekkes søndag den 1.september kl.18.00 og annonseres her på bloggen.

Jeg sender dette fine settet til deg uansett hvor du bor i Norge 🙂

Håper alle dere vil delta for å vinne denne flotte lille gaven fra meg 🙂 Setter også stor pris om dere ønsker å dele innlegget med venner eller bekjente, slik at de også kan delta!
Stor klem og tusen takk,
TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*