Alltid Friske Urter Med AUK

Annonse AUK

Det er med stor glede å kunne dele denne norske og helautomatiske plantedyrkeren med dere! I det siste har vi kost oss masse med friske urter jevnlig med AUK, som gründerne selv kaller for verdens smarteste dyrkesystem. Dette er en norsk gründerbedrift og Auken er laget med miljøvennlig materiale. Vi har i mange år vært oppgitte over hvor rask butikk-urter visner, og det har derfor vært stort stas for oss og lommeboken å kunne høste friske urter jevnlig i flere måneder 🙂

Med rabattkoden altasiatisk15, får du nå 15% avslag på din AUK og bestilling ut den 13.juli 🙂 Her har du også 60 dager åpent kjøp, som er et supertilbud slik at du får anledningen til å teste Auken.

AUK er super enkel å montere med noen enkle trinn fra bruksavnisningen. Her velger du selv hvilke urter vi ønsker å starte med. Vi prøvde oss på 6 ulike, blant annet koriander, bladpersille og basillikum som dere ser over. Andre grønnsaker som f.eks. chili og tomater kan også bestilles hos dem. I pakken får du med 6 potter som skal fylles med organisk kokosjord, fylle vanntanken og deretter så frøene. Så var det bare å legge på AUK-brikken, så fikser Auken vann, lys, næring og sørger for at urtene vokser. Det kan ta mellom 3-8 uker etter hvilke frø du planter ned, og plutselig har du masse friske urter hjemme. Auken har gitt oss stor glede og spart oss for innkjøp av ulike urter, og anbefaler derfor virkelig den til dere som ønsker grønne blader året rundt 🙂

Plantene er ekstra friske, grønne og gode når vi høster dem selv her hjemme, og her finner du tips til noen oppskrifter som passer med disse urtene:

Spicy laksesalat:

Dumplings med koriandersaus:

Vietnamesiske risnudler med friske urter:

Sommerruller med peanøttsaus:

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*