Soyaglasert Laks Med Nudler

Annonse – REMA 1000

Soyaglasert laks med nudler og deilig saus på maks 15 min. Jeg har gledet meg så lenge med å fortelle dere om dette samarbeidet, og ikke minst dele oppskriftene som dere finner i Matlyst magasinet i alle REMA 1000 butikker, helt GRATIS🥳 Masse deilige høstinspo i denne utgaven der denne retten er covergirl + 4 andre av mine favoritter!

Ingredienser for 4 porsjoner

  • 400 g laks

  • Sort pepper

  • 400 g brokkoli

  • 2 ss nøytral olje til steking

  • 1 pk eggnudler/risnudler

  • SAUS
  • 4 ss soyasaus

  • 3 ss varmt vann

  • 2 ss brunt sukker

  • 1 ss øysterssaus

  • 1 ss eplecider eddik / hvit eddik

  • 1 ss sesamolje

  • 1/2 ts sort pepper

  • 2 fedd hakket hvitløk

FREMGANGSMÅTE:

  1. Kok opp nudler som anvist på pakken. Del brokkoli i buketter. Denne kan dampes, kokes eller stekes, alt etter hva du foretrekker.
  2. Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle.
  3. Pepre laksen på hver side og stek på middels høy varme på begge sider. Legg laksen over på et fat.
  4. Hakk hvitløk, og ha i pannen. Hell sausen over hvitløken. La putre i ca. 1 min. før du legger laksen tilbake i pannen.
  5. Bruk en skje til å dekke laksen med saus, og vær forsiktig så fiskestykkene ikke flaker seg. Legg på lokk og la det putre i ca. 1 minutt. Snu deretter laksen, hell mer saus over og la sausen trekke i ca. 30 sekunder uten lokk.

TIPS:

  • Alle ingrediensene finner du hos din nærmeste REMA 1000 butikk.

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*