Annonse – REMA 1000
Soyaglasert laks med nudler og deilig saus på maks 15 min. Jeg har gledet meg så lenge med å fortelle dere om dette samarbeidet, og ikke minst dele oppskriftene som dere finner i Matlyst magasinet i alle REMA 1000 butikker, helt GRATIS Masse deilige høstinspo i denne utgaven der denne retten er covergirl + 4 andre av mine favoritter!
Ingredienser for 4 porsjoner
400 g laks
Sort pepper
400 g brokkoli
2 ss nøytral olje til steking
1 pk eggnudler/risnudler
- SAUS
4 ss soyasaus
3 ss varmt vann
2 ss brunt sukker
1 ss øysterssaus
1 ss eplecider eddik / hvit eddik
1 ss sesamolje
1/2 ts sort pepper
2 fedd hakket hvitløk
FREMGANGSMÅTE:
- Kok opp nudler som anvist på pakken. Del brokkoli i buketter. Denne kan dampes, kokes eller stekes, alt etter hva du foretrekker.
- Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle.
- Pepre laksen på hver side og stek på middels høy varme på begge sider. Legg laksen over på et fat.
- Hakk hvitløk, og ha i pannen. Hell sausen over hvitløken. La putre i ca. 1 min. før du legger laksen tilbake i pannen.
- Bruk en skje til å dekke laksen med saus, og vær forsiktig så fiskestykkene ikke flaker seg. Legg på lokk og la det putre i ca. 1 minutt. Snu deretter laksen, hell mer saus over og la sausen trekke i ca. 30 sekunder uten lokk.



TIPS:
- Alle ingrediensene finner du hos din nærmeste REMA 1000 butikk.
Klem TuTu