Favoritt Curry Retter

Hei dere! Tusen takk for alle gratulasjoner gjennom hele helgen, og ikke minst oppmuntrende ord, støtte og forståelse gjennom den hektiske tiden med lansering av den nye boka mi og bryllupsplanleggingen 🙂 Vi setter så utrolig stor pris på alle minnene og følelsene fra dagen og nå er vi endelig tilbake igjen for fullt her inne.

I forrige uke, få dager før bryllupet fikk jeg vite at Alt Asiatisk 2, min nyeste bok tok pallplasseringen sammen med de dyktigste forfatterne over Norges mest solgte bøker innen generell litteratur. For en ære og jeg er evig takknemlig for alle som støtter denne reisen. Vi har noen få signerte eksemplarer igjen, husk å krysse av for gratis signering når du bestiller her 🙂 https://www.ark.no/boker/Elisabeth-Le-Alt-asiatisk-2-9788203377648

Over til dagens oppskrifter tenker jeg å ta dere med på favoritt curry oppskrifter på bloggen. Alt fra kinesisk, thai til japansk! De enkleste og beste å lage nå i det kjølige høstværet, og bare kose seg rundt middagsbordet med smaker som varmer 🙂 Trykk på navnet på retten for å komme til oppskriften:

Panang curry med svin:

Thai gul curry med kylling:

Japansk curry med udon nudler:

Curry fried rice:

Kinesisk karri biff:

Thai grønn curry med kylling:

Katsu curry:

Håper dere finner mye fristende hos oss,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*