Spicy Chicken Nudler Med Siracha Mayo

Annonse Go-Tan

Kan jeg friste med spicy Sriracha chicken med Sriracha Mayo i dag? En uimotståelig kombinasjon av kremet, sticky og spicy som lages på maks 20 minutter med produkter fra Go-Tan, og kan både serveres med nudler og ris. Her topper vi med deres Sriracha Mayo i tillegg for ekstra kick og kremet smak.

Srirachasausen er laget etter Go-Tan’s egen familieoppskrift, som har røtter i Indonesia. Sriracha er blant de faste sausene vi alltid har stående hjemme. Vi bruker den ofte i nudelsupper som pho eller for å spice opp stekt ris, dumplings, bao osv. Sausen passer også godt til andre ikke asiatiske retter som f.eks. omeletter, sandwich, gryter, pizza og salater.

Ingredienser for 4 porsjoner

 • KYLLING
 • 600 g økologisk lårfilet/overlår av kylling

 • 3 ss maisenna

 • 2 ss olje

 • SAUS
 • 2 fedd hakket hvitløk

 • 3 ss soyasaus

 • 2 ss Gotan Sriracha

 • 1-2 ss flytende honning

 • 1 ss sesamolje

 • ANNET
 • Kokt ris/nudler

 • Go-Tan Sriracha Mayo

 • Brokkolini eller andre grønnsaker

FREMGANGSMÅTE:
PS! For step-by-step video, sjekk @alt_asiatisk høydepunkter på Instagram!

 1. Fjern bein av overlårene. Varm en panne på middels høy varme med olje. Vend kjøttet med maisenna og stek i oljen i ca. 3-4 minutter på hver side til gjennomstekte.
 2. I mellomtiden kan du koke/dampe/steke grønnsakene du ønsker å bruke. Bland også sammen sausen. Her smaker du til etter hvor spicy du foretrekker. PS! Jeg bruker alltid måleskjeer for konkrete mål.
 3. Ta ut kyllingen og ha kun 1 ss med olje igjen i pannen. Tilsett sausen i pannen og la det frese i ca. 1 minutt. Skru ned til lav varme og vend inn kyllingen. Når sausen har trukket seg inn etter noen minutter er retten klar.
 4. Dryss over med litt hakket vårløk og topp med Sriracha Mayo. Serveres med ris/nudler og brokkolini eller andre grønnsaker til.

Ha en riktig fin dag,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*