Endelig er min 2.Kokebok her!

ENDELIG er lanseringsdagen herūü•≥ Tusen millioner takk til alle som har forh√•ndsbestilt og ventet s√• t√•lmodig p√• denne dagenūüôŹ S√• vi har en liten gladnyhet til alle som ikke rakk √• bestille med signering og maks rabatt; jeg signerte noen ekstra hos ARK i g√•r, s√• det er bare √• skynde seg om du √łnsker gave til deg selv, eller bare f√• farsdag og julegaven i boks her: https://www.ark.no/boker/Elisabeth-Le-Alt-asiatisk-2-9788203377648

I g√•r fikk jeg endelig se alle de 1000 forh√•ndsbestilte b√łkene, og etter 1,5 √•rs arbeid lagt i denne boka, er jeg utrolig takknemlig av √• se hvor mye st√łtte og kj√¶rlighet den har f√•tt allerede fra dereūüíú
Jeg gleder meg masse til hver og en signert versjon snart kommer i posten deres, og ikke minst h√łre alle tilbakemeldingerūü§© Tusen hjertelig takk igjen for denne fine reisen!

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*