Jeg Kommer Med Ny Bok!

Endelig kan jeg slippe nyheten!!💜Jeg kommer med ny bok som lanseres nå i september, og signerer til anledningen de første 1000 eksemplarerene som bestilles🥳 En Alt Asiatisk kokebok nr.2, med helt nye oppskrifter, utviklende klassikere og masse mer spennende asiatiske smaker som jeg ikke kan vente med å dele med dere!

I over et år har jeg holdt på denne hemmeligheten, og med ekstra stor etterspørsel, har det virkelig vært vanskelig å holde dette tett så lenge. For takket være dere, tok det ikke mer enn 1 måned fra lanseringen av første bok i fjor, før Aschehoug igjen spurte om jeg hadde lyst til å lage bok nr.2🥺 Svaret var såklart et stort JA!!! Mottakelsen og tilbakemeldingene har gått over alle forventninger og jeg er så takknemlig for hver og en av dere som har støttet og heiet frem boka mi🙏 Og er det virkelig sant at jeg har en bestselgende kokebok og en ny kokebok på vei på kun 2 år?!🥺Uten dere ville ikke denne nyheten om en ny bok vært en virkelighet. Millioner av takker igjen💜

Og en annen god nyhet!! Dere kan allerede forhåndsbestille den NÅ!🤩 Abonnerer du på bloggen vår, har du kanskje allerede fått et par timer forsprang på deg, så her er det første mann til mølla👏 Forshåndssigneringen og bestillingen finner HER!! Husk å krysse av om du ønsker signering. Mer info om boka kommer fortløpende, men nå tar vi en liten ferie her i Paris først, så gledes det masse å fortelle mer om innholdet i boka etterhvert!🥳

Mange klemmer og tusen takk igjen for at dere er her for oss, TuTu.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*