Morsdag & Valentins Cupcakes Med Kokoskrem

Annose Cosori Airfryer

Har du prøvd å steke cupcakes i airfryeren før? Resultatet blir fluffy og saftig på kun 10 minutter! I samarbeid med Cosori og i anledning med Morsdag og Valentine´s day, har jeg fått lov til å dele ut rabattkoden altasiatisk10 – som gir dere hele 10% rabatt på hele handlevognen!

Med Cosori sin premium smart modell sparer jeg ofte mye tid i hverdagen, men får de samme god smakene på maten. Det beste er at jeg slipper oljesøl og mye oppvask når jeg bruker airfryeren til oppskrifter som egentlig skal frityrstekes. Perfekt gave til deg selv, mødre eller andre halvdel. 

Ingredienser til 14 cupcakes

 • CUPCAKES
 • 200 g romtemperert smør

 • 200 g sukker

 • 4 egg

 • 200 g hvetemel

 • 2,5 ts bakepulver

 • 2 ts vaniljesukker

 • 1/4 ts salt

 • KOKOS SMØRKREM
 • 500 g melissukker

 • 300 g romtemperert smør

 • 150 ml kokosmelk

 • 1 ts vaniljesukker

 • Konditorfarge og pynt (valgfritt)

 • ANNET
 • 14 cupcakes former

 • Strøssel eller annet pynt

FREMGANGSMÅTE:

 1. Bruk en håndmikser eller maskin og pisk smør og sukker sammen til det blir fluffy, i ca. 3 minutter på middels hastighet.
 2. Deretter tilsetter du et og et egg av gangen. Pisk lett mellom hvert egg. Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle. Tilsett halvparten av gangen oppi røren og pisk på lav hastighet til du akkurat får en tykk, jevn og glatt røre.
 3. Forvarm airfryeren på 160 grader. Med Cosori Aifryer, tar dette rundt 3 minutter. I mellomtiden fyller du cupcakesformene til de er 3/4 fulle. Merk at jeg bruker cupcakesformer som er høyere i kanten enn vanlige muffinsformer. Bruker du former til muffins vil du får flere.
 4. Når aifryeren er ferdig forvarmet, legger du i 7 stk av gangen oppi og steker i ca. 10-13 min etter hvor store dine cupcakes er. Stikk gjerne en pinne oppi og hvis den kommer ut helt tørr er de klare.
 5. La de avkjøles helt på rist. Pisk smør, melis og vanilje sukker sammen i ca. 3 minutter på lav hastighet til du får en fin smørkrem. Tilsett kokosmelk og pisk i ca. 2-3 min til, slik at kremen blir creamy og fin.
 6. Del opp kremen i forskjellige boller om du ønsker å tilsette ulike konditorfarger. Pisk fargene inn.
 7. Dersom du opplever at kremen er for myk pga. romtemperaturen i rommet, kan du sette den kald i kjøleskapet en liten stund før bruk.
 8. Lag ønskelig med roser eller andre mønstre med kremen og pynt til anledningen 🙂

TIPS:

 • Hvor mange cupcakes du får er opptil om du bruker små eller store former. Bruker du vanlige muffinsformer kan du få mellom 24-26 stk. Har du store og dypere cupcakesformer, vil du få mellom 12-14 stk.
 • Har du ikke sprøytetipp, kan kremen smøres rett på med en skje eller smørkniv 🙂
 • Disse kan oppbevares i lufttett boks opptil 2 dager, eller settes kald i kjøleskapet for lengre oppbevaring.

Ha en fin morsdag og Valentine´ s,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*