Riktig godt nyttår, fantastiske lesere 🙂
Julen i fjor tok vi vår første juleferie etter at vi startet opp Alt Asiatisk. Det ble ingen skriving eller utvikling av nye oppskrifter, og jeg kunne endelig ta full fri fra kamera, PC og matlaging – noe som var helt magisk etter et travelt og spennende år. Vi hadde utrolig fine dager med feiringer og er takknemlige for alt det fine som har skjedd oss i 2021.
En liten oppsummering på alt vi er evig takknemlige for det forrige året 🙂
- Utgivelse av boka mi, Alt Asiatisk – raskt, godt og enkelt. Inspirert av min mors håndskrevne oppskrifter fra hennes blå oppskriftsbok.
- På grunn av deres støtte og engasjement, har boka mi blitt bestilt opp 6 ganger til signering hos bokhandlere.
- Den toppet også hele 17 uker på rad på bestselgerlisten over Norges mest solgte sakprosa.
- Skrevet og publisert over 100 nye oppskrifter her på bloggen.
- Vi har blitt kjent med mange nye lesere og følgere på Instagram, og doblet tallet på 1 år.
- Fått lov til å jobbe med herlige samarbeidspartnere og stilt opp på spennende intervjuer.
- Kanskje mest av alt, bidratt til flere gode asiatiske matopplevelser hjemme hos dere 🙂
Nå er vi utrolig klare til enda et spennende år i vente, nye prosjekter og ikke minst tilbake til kjøkkenet for å utvikle gode oppskrifter til dere 🙂

La oss se tilbake til de 10 mest populære oppskriftene som ble postet i 2021 (trykk på de blå lenkene for oppskriften):



2. Kylling Wok Med Grønnsaker:















7. Spicy Og Sticky Sesamkylling:









10. Peking Suppe:



Ønsker dere alle en riktig fin dag,
Klem TuTu