Mine Favoritt Koreanske Oppskrifter

Annonse A-food Market

Denne uken har A-food market i Oslo (Osterhaus og Grønland) Korean food festival frem til lørdag 23.oktober. Til anledningen har de opptil 20% på mange koreanske produkter, og har jeg blant annet vært innom butikkene og kjøpt med meg masse herlige ingredienser som f.eks. gochugang, rice cakes, ramen, udon, kimchi, snacks og andre spennende koreanske varer som jeg også ofte får spørsmål av dere om.

Hos A-food, finner du det meste av hva jeg bruker i mine oppskrifter, fra sauser, dumplings ark, bambusdampere til friske grønnsaker, nudler, drikker og frukt. Jeg får ofte spørsmål om hvilke asiatiske matbutikker jeg handler i og anbefaler, og Afood har alltid vært svaret til de som holder til i nærheten av Oslo.

Med tanke på at det er Korean food festival, deler jeg her mine topp 8 favoritt koreanske oppskrifter, som du enkelt kan finne alle ingrediensene i butikkene deres.

Spicy korean fried chicken:

Koreanske hvitløksbrød:

Bibimbap med kylling:

Black bean noodles:

Kimbap:

Koreanske innbakte pølser:

Koreanske braisert kylling med nudler:

Koreanske donuts:

Håper du finner flere oppskrifter som frister,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*