30.000 Følgere🥳

I dag feirer vi en stor milepæl på vår Instagram med hele 30.000 fantastiske og engasjerende følgere på kun 2 år 💜

Siden ingen av oss er vant til å posere foran kameraet, måtte vi både klype og kile hverandre under bordet for å få frem de mest naturlige smilene😅 Og de reflekterer virkelig hva vi føler om at så mange fine mennesker velger å titte innom, sende oss daglige tilbakemeldinger og støtte oss på denne herlige matreisen 🤩

Vi har både lært og mottatt så utrolig mye ila. de siste to årene, og håper den jobben vi legger i alle oppskriftene våre kan fortsette å bringe frem gode matminner for dere. Vi har UTEN tvil de beste følgerne og leserne, og vi gleder oss masse til å kunne dele enda mer matglede med dere fremover! Tusen millioner takk for at akkurat du titter innom hos oss på Alt Asiatisk 💜

Klem,

Tuan og Elisabeth

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*