Førsteplass På Bestselgerlista!!!

FØRSTEPLASS på ARKs liste på over sakprosa og tredjeplass på totallisten over Norges mest solgte bøker i forrige uke!!!!? Vi fikk denne gladmeldingen rett før helgen, og har gått med en enorm takknemlighet helt siden – tusen hjertelig takk til alle som har støttet, heiet og engasjert dere på denne reisen sammen med oss?

Tenk at det hele startet med den blå og godt brukte oppskriftsboka til Mamma Tutu, til å ende opp på bestselger lista?Jeg har så vidt turt å være innom tanken, og nå er den endelig blitt til en fin virkelighet, takket være dere som den fineste heiagjengen!

Og tusen takk til alle som sender meg bilder av boka og oppskriftene dere allerede har rukket å teste, kun på den lilla uka boka har vært lansert! Etter et helt års arbeid lagt i boka, er det en ubeskrivelig fin og tilfredstillende følelse å endelig få se dere bla i den.

Det føles også utrolig fint og spesielt å kunne dele den gladmeldingen på selveste kvinnedagen! Jeg er så heldig som er omringet av de beste menneskene som er med å løfte meg frem og minner meg daglig på at jeg er spesiell og unik! Gratulerer med kvinnedagen!?

PS! For alle som har spurt om det fortsatt er mulig å bestille signert utgave – tilbudet er fortsatt tilgjengelig her 🙂

Tusen takk igjen til alle dere som heier på oss,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*