Endelig Er Kokeboka Mi Her

I dag lanseres endelig kokeboka mi, Alt Asiatisk, enkelt, raskt og godt 🙂 Tusen hjertelig takk for at dere har ventet tålmodig på den, og for alle som har bidratt til et herlig forhåndssalg. Deres støtte og engasjement har betydd alt for oss under denne tiden, og endelig etter et helt år med arbeid lagt i kokeboken, er vi så stolte over at den snart snart er på vei til dere 🙂

Boka mi blir å finne i butikk hos de fleste bokhandlere, og kan bestilles på tilbud med eller uten signatur HER.

Hele helgen har vært fylt med helt magiske øyeblikk for oss. Fra å få se boka vår for aller første gang, til å endelig vise den til familien og Mamma TuTu som har vært den største inspirasjonen for boka. Og den helt spesielle følelsen da jeg for første gang fotograferte min egen bok. Disse unike minnene vil vi ta med oss lenge 🙂

I dag reiser vi til Aschehoug for å signere alle de forhåndsbestilte eksemplarene til dere, og bøkene blir sendt ut fortløpende etter det. Har du lyst til å følge med på dagen vår, deler vi alt underveis på Instagram stories 🙂

Jeg er så utrolig fornøyd og stolt av hele boka, og et spesielt stort takk til Hanne Løvdal for det fineste designet som virkelig gjenspeiler min historie. De små “flekkene” på arkene minner meg masse om mamma sin blå og godt brukte kokebok. Og jeg håper dere også får den samme fine følelsen, av en ordentlig hjemmelaget oppskriftbok, fylt med gode familie-oppskrifter, når dere blar i den 🙂

Tusen hjertelig takk igjen til alle dere som heier på oss og støtter oss,
Klem TuTu

10 Comments

 1. Jonas Herseth

  Jeg har flere kokebøker stående i hylla. De ser alle veldig pene ut. Men din er ikke å finne der. For å finne den må du se på kjøkkenbenken, for den er i bruk flere ganger i uka 🙂 Takk for en super blog og en veldig fin kokebok!

  • Ååå så utrolig hyggelig! Tusen hjertelig takk for den fineste tilbakemeldingen 😀 Ønsker deg en riktig fin sommer og takk for støtten <3

 2. Rita Hol Arneberg

  Hei. Fikk se info om dumplingkurs for sent. Er det mulig å få tilsendt lenken?

  • Heisann! Så kjipt at du ikke fikk med deg sendingen. Jeg tror dessverre at det er for sent da linken kun er tilgjengelig for de påmeldte. Men du kan gjerne sende mail til mona.ek@aschehoug.no å høre (hun som er ansvarlig) 🙂 Det kommer også flere kurs etter påsken, så følg gjerne med her, instagram eller facebook for info 🙂

 3. Har akkurat bestilt boka di.
  Dette skal bli gøy. Gleder meg!
  Tore.

 4. Kersten Fredli

  Fikk kokeboka i går og den ser lekker ut. Får hedersplass på kjøkkenet mitt ♥

 5. Hei. Jeg kom akkurat over denne bloggen og den er virkelig inspirerende! Ser du skriver at det er mulig å bestille kokeboken signert på direktelink her. Når jeg trykker på denne så får jeg ikke opp valgmuligheten om signert utgave på ark.no, slik jeg vanligvis gjør når jeg bestiller. Vil boken automatisk komme signert? Maria

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*