Vår Historie

Hvem er vi? Jeg tok en liten scroll i bloggen her, og så at vi faktisk aldri har laget en ordentlig introduksjon om historien vår, så her kommer den!

18.mars 2019 trykket Tuan publiseringssknappen for første gang, med et lite ønske om å skape noe som jeg senere kunne drive selv på fulltid. Jeg hadde i flere år slitt med en ankelskade etter en ski-ulykke, selv etter operasjon. Ettersom jeg stadig pendlet under studietiden og etterhvert som jeg fikk fastjobb, gikk jeg ofte rundt med betennelse da smertene kom tilbake. 

Jeg husker godt hvor vonde skrittene var, og hvor ofte Mamma TuTu sa «helsen er det viktigste du har, og du er den eneste som kan ta vare på den». Til slutt tok jeg valget om å fokusere på min egen helse, for å endelig bli helt frisk og stabil i ankelen igjen. Det viste seg for å være det beste jeg har gjort for meg selv 🙂

Da luftet Tuan tanken som vi i mange år hadde tenkt på. En asiatisk matblogg med gode, enkle og raske oppskrifter, tilpasset for norske lesere. Å lage mat er min store lidenskap og det gir meg den fine, unike roen. Likevel var jeg veldig i tvil på å starte på noe helt nytt, for ingen av oss hadde noe kjennskap til hverken blogg eller sosiale medier. Men Tuan tok initiativet og gjorde alle de tekniske og vanskelig oppgavene som er grunn-basen til det vi driver i dag. Fra den første oppskriften, Instagram-innlegget til de første bildene som ble tatt. Da fikk jeg endelig også fokusert på egentreningen, og hjalp til med kun matlagings-biten som jeg virkelig trivdes med. Lite visste jeg at dette sakte, men sikkert skulle bli min faste arbeidsplass, med fortsatt god hjelp av Tuan. Det startet med 38 lesere det første døgnet, til at vi i fjor var så heldige med å nå 1 million visninger. Noe som vi er uendelig takknemlige for 🙂

Og nå sitter vi her, nesten to år etter at Tuan trykket publiserings knappen, meg med en friskere ankel, og bare 3 dager til lanseringen av kokeboka vår! Vi gleder oss så utrolig mye til å fortsette denne matreisen med dere, og alt det spennende som kommer fremover. 

PS! I går fikk vi for aller første gang se boka vår!! Og det var så stas <3 Om du følger meg på Instagram, har jeg delt første inntrykket der 🙂 Vil du også ha ditt eget eksemplar, kan boka mi bestilles her, og er i salg i butikk fra 1.mars!

Foto; Veslemøy Vråskar

Tusen hjertelig takk for at dere gjorde drømmen virkelig for oss.
Klem Tuan Og Elisabeth – TuTu

2 Comments

  1. Stine Roland

    Hei!

    Lurer på om jeg kan få kjøpt boken av deg, og hvor får jeg kjøpt Lao Gan Ma sichuan saus?

    Tusen takk for hjelpen på forhånd.
    Mvh. Stine Roland

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*