Thai Hoisin Kylling Wraps

Dette er lagt til som en av våre go-to-retter i travle dager. Så rask og enkelt å lage, men likevel så smakfull og tilfredstillende med alle de ulike konsistensene i kjøttfyllet. Føler du for å bygge ut retten enda mer, får de også fint med litt kokt ris 🙂

Ingredienser for 2-3 porsjoner

  • 400 g kjøttdeig og kylling

  • 1 boks vannkastanje i terninger (227 g)

  • 1 gulrot i terninger

  • 1 fedd hakket hvitløk

  • 1/2 hakket løk

  • 2 ss olje til steking

  • SAUS
  • 2 ss hoisinsaus

  • 2 ss soyasaus

  • 1 ss østerssaus

  • 1 ts sesamolje

  • 1/4 ts pepper

  • 1/4 ts salt

  • TILBEHØR
  • Salat

  • Rødkål eller rødløk

  • Koriander, chili og lime

  • Ristede peanøtter, frityrstekt løk eller sesamfrø

FREMGANGSMÅTE:

  1. Fres løk og hvitløk sammen med olje på medium høy varme til gyllen farge. Tilsett kjøttdeig av kylling og stekes til nesten helt gjennomstekt.
  2. Ha oppi gulrøtter og vannkastanje. Stekes i noen minutter til til kjøttdeigen er helt ferdigstekt.
  3. Bland sammen sausen og tilsett den oppi pannen med kyllingen. Blandes godt i 3-4 min til. Så er denne klar.

Bruk gjerne isbergsalat, hjertesalat eller romano salat til denne retten. Topp med fyllet og dryss på tilbehør etter egne ønsker. Dette fyllet er også helt nydelig med ris 🙂

Ta en titt på flere thai retter her!

TIPS:

  • Bruk gjerne en mild soyasaus som Maggie eller Lee Kum Kee.
  • Kjøttdeig av biff, svin eller vegetar går også helt fint.
  • Hoisinsauser kan variere i smak så smak gjerne til med sukkermengden og soyasaus etter hvor søtt din er. Jeg foretrekker fra Flying Goose eller Lee Kum Kee.

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*