Kylling Gongbao, Che Thai (rainbow dessert), Banh Mi og Pad Thai! Sneakpeek av hva som kommer i kokeboka mi 1.mars som du allerede kan forhåndsbestille HER nå – med signering og med tilbud på 349,- (ordinær pris 399,-)? De to førstnevnte er blant de mest etterspurte oppskriftene som jeg eksklusivt har spart kun til boka?
Her er kapittel-inndelingen slik vi har fordelt alle oppskriftene, samt noen eksempler hva hva dere finner i hvert kapittel;
- De beste ingrediensene (her får du mine essensielle råvarer, tørrvarer og ingredienser som trengs til å lage oppskriftene. Med bilder og beskrivelser vil de være en hjelpende hånd når du skal handle
- Småretter: Lumpia, edamame og grillspyd med sataysaus.
- Dumplings og bao: Dumplings i chilisaus og gua bao.
- Nudler og supper: Wonton nudelsuppe og pho.
- Sushi: Tempura maki og nigiri.
- Risretter og gryter: Biff chopsuey, rød karri og kylling gongbao
- Søtt og godt: Melkeboller og vietnamesisk iskaffe.
I går leste jeg gjennom manuset en siste gang før den går i trykk, og gleden er så stor til dere skal få boka – og det er jo ikke lenge til!! ?
Jeg gleder meg sånn til å dele mer av designet og enda flere sneakpeek den kommende tiden. Håper du vil følge med på denne reisen,
Klem TuTu