Alt Asiatisk Kokebok

ENDELIG kan jeg slippe denne nyheten!! For en lettelse og glede å ikke trenge å holde det hemmelig lengre. Og ikke minst dele dette bok-prosjektet som vi har holdt på nå i snart et helt år med dere 🙂

Om under 2 måneder, presist 1.mars 2021, kommer min aller første kokebok. Tusen hjertelig takk til alle som har fulgt med oss på reisen, etterspurt kokebøker og vært så tålmodige helt til nå. Da vi startet Alt Asiatisk for snart to år siden, trodde vi aldri at bok drømmen skulle gå i oppfyllelse kun et år etter oppstart. Og nå etter snart to år, får vi snart boken Alt Asiatisk i hendene, som vi gleder oss stort til å dele med dere. Tusen takk for at akkurat du følger oss 🙂

En av mine største barndomsdrømmer var å gi ut mammas blå kokebok når jeg ble stor. Selvom denne boken er under mitt navn, er den stort preget av mamma og hennes familie oppskrifter fra min favoritt kokebok. Samtidig vil den også være fylt med nye og spennende oppskrifter etter alle reiseminner og smaksopplevelser jeg har delt med Tuan. Kort fortalt; all inspirasjon jeg har hentet fra oppveksten og frem til nå! Wiiiii! 🙂

Jeg gleder meg masse til å fortelle mer fremover og ikke minst komme med dato på når og hvor dere kan forhåndsbestille. Vi kommer også til å dele back-stage bilder og videoer med dere på Instagram! Følg gjerne med der og still meg gjerne spørsmål om du lurer på noe.

Foto av dyktige Veslemøy Vraskår.

Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*