De Mest Populære Oppskriftene i 2020

God 2.juledag alle sammen 🙂

Håper dere har hatt en riktig fin julefering og noen avslappende fridager. Nå er det ikke lenge til vi kan ønske 2021 velkommen, og jeg har derfor satt sammen de 10 mest populære oppskriftene gjennom hele dette året. Det er alltid stas og artig å se hva som topper listen hos dere, for til tider er den ganske annerledes enn det vi hadde sett for oss 🙂 Her kan du også se fjorårets favoritter.

Vi vil med dette også si tusen hjertelig takk for at dere har fulgt med oss hele dette året, både her og på våre andre kanaler. Deres tilbakemeldinger, støtte og engasjement, gir oss drivkraft og motivasjon til å fortsette hver eneste dag 🙂 Nedenfor kommer de mest populære oppskriftene, valgt ut av dere under kronologisk rekkefølge:

  1. Japanske Melkeboller:

2. Biff Szechuan:

3. Thai Chicken Cashew:

4. Dalgona Kaffe:

5. Spicy Korean Fried Chicken:

6: Koreanske Innbakte Pølser:

7. Kylling I Szechuan Saus:

8. Hjemmelaget Bao Buns Med Soya Kylling:

9. Chinese Hot Dog Buns:

10. Kylling Tempura Maki:

For alle som har abonnert hos oss, kommer det en splitter ny nyhetsbrev ila. de neste dagene. Her på bloggen kommer det også to nye og herlige oppskrifter før det nye året 🙂

Ønsker dere alle en riktig fin romjul,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*