5 Gode Søtsaker Å Lage Med Barna

God morgen alle sammen 🙂

Etter at jeg la ut mine japanske melkeboller, har jeg fått så utrolig mange tilbakemeldinger, bilder og videoer fra barnefamilier som har bakt disse til faget Mat og Helse nå som det er hjemmeskole. Jeg er så uendelig glad for at oppskriftene mine kan hjelpe i disse tider, både til hjemmeskole, men også til å glede seg litt ekstra over den unike hverdagen.

Her kommer det derfor mine 5 beste dessert oppskrifter på bloggen, som jeg tenker kan være gøy for barna å utforske sammen med dere voksne.

Japanske Melkeboller:

Disse har som sagt vært utrolig populære den siste uken, og fått tilbakemelding på at mange barn syns prosessen å kna smøret inn i deigen er ekstra gøy, siden konsistesen gradvis kan minne dem om å leke med slim 🙂 Men disse smaker absolutt alt annet enn slim, og er bare ren himmelsk i bunnen. Kan fint bakes som rundstykker med mindre sukker for å spise med pålegg.

Mochi Ice Cream:

Denne ligger fremdeles på topp 5 listen min siden i fjor, og er virkelig den perfekte desserten nå som våren nærmer seg. Her kan barna velge sin egen iskrem smak, og disse er absolutt en herlig måte å servere is på.

Sukker Glasert Jordbær:

Denne oppskriften er helt utmerket dersom du ønsker å gjøre noe gøy og spennende med frukta i kjøleskapet. Andre bær som blåbær, bjørnebær, eller frukt som druer, klementiner, ananas og lignende kan også brukes i denne oppskriften. Merk at denne oppskriften krever varmebehandling av sukker, og det er derfor greit å være ekstra nøye når du lager denne med barna 🙂

Koreanske Kanelboller:

Disse er laget med en av de mest testede oppskriftene i 2019 – koreanske boller. Ekstra godt med kanelfyll i midten, og hele prosessen er jo bare artig å lage med barna 🙂

Shave Ice Med Jordbær:

Denne oppskriften er bare helt genial. Her trenger du kun 3 ingredienser, + ekstra iskrem om du ønsker, men absolutt ikke nødvendig. Denne desserten er forfriskende, super god og enkel å lage. Tror barna kommer til å kose seg med å “skrape” isen for å få den shave ice konsistensen 🙂

Håper disse oppskriftene kan bidra til gode minner og aktiviter med hjemmeskole og ellers i hverdagen. Tagg meg gjerne, eller send meg bilder på Instagram dersom dere tester disse 🙂
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*