Topp 5 Dumplings Oppskrifter

Nå begynner det å samle seg opp med dumplings oppskrifter på bloggen, og som dere vet er dumplings noe av det beste jeg vet på kjøkkenet. Man får en helt annen ro når det kun handler om fyll og hvor mange brett hver dumplings skal ha. Jeg får ofte spørsmål om hvilken oppskrift jeg anbefaler, og det er utrolig vanskelig å plukke ut en. Derfor jeg har satt sammen mine topp 5 favoritter, men en god blanding av pannestekte og dampede dumplings (selvom jeg virkelig elsker alle på bloggen).

Pannestekte Dumplings I Spicy Sursøt Saus:

Wonton Dumplings:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er wonton.jpeg


Pannestekte Dumplings Med Sopp Og Glassnudler:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_3983.jpg

Dampet Dumplings Med Kjøtt-og Soppfyll:

Japanske Gyoza:

Håper dere vil teste disse oppskriftene,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*